MUGUR MIHĂESCU este un tată foarte mândru! Ce medie URIAŞĂ a obţinut fiica sa la Bacalaureat

Publicat: 12/07/2016 | 13:42

Celebrul actor de comedie Mugur Mihăescu radiază de fericire. Fiica sa, Ivona, se numără printre copiii de vedetă care au dat Bacalaureatul.

Spre satisfacţia tatălui său, Ivona a reuşit să le dea clasă tuturor după ce a obţinut o medie aproape de perfecţiune. Mai precis, Ivona a luat 9.95 la examentul maturitaţii. 

Ivona a absolvit unul dintre cele mai bune licee din Bucureşti, ”Gheorghe Lazăr” şi cel mai probabil va da la Facultatea de Medicină. “Acum patru ani, vedeam listele cu media 9.95 la Evaluarea Naţională. Azi, văd listele de Bacalaureat cu aceeaşi medie. 9.95”, a postat Ivona mândră pe Facebook după ce a văzut rezultatul.

Mugur Mihăescu a mărturisit anul trecut cât de mândru este de fiica sa. De altfel, are şi cu ce, căci Ivona a devenit o tânără extrem de frumoasă, care face senzaţie oriunde merge. Aceasta este şi îndrăgostită şi îşi postează mereu fotografii cu iubitul său.

Printre vedetele care au susţinut Bacul se află şi Barbie de România. Află AICI ce medie a obţinut. Şi iubita lui Cristian Boureanu a reuşit să promoveze. Ce medie a luat poţi vedea AICI.

Citește și...