Petrecăreţul Florin Chilian a comis-o la o nuntă: a confundat popa cu chelnerul!

Publicat: 13/06/2016 | 15:42
Petrecăreţul Florin Chilian a comis-o la o nuntă: a confundat popa cu chelnerul!

Florin Chilian a făcut o gafă de zile mari, în acest weekend, când a fost chemat la o nuntă. Artistul a confundat preotul cu....ospătaru, şi i-a cerut imperativ să-i toarne vin!

Florin Chilian a povestit amuzat păţania pe contul său de socializare. El a fost chemat pe malul mării, la nunta unor prieteni. Artistul s-a simţit bine, a mâncat, a băut, iar când paharul s-a golit, i-a cerut chelnerului să-l umple. Numai că acesta nu era tocmai angajatul localului…

Adevărul este ca dânsul m-a întrebat foarte mirat: Cine eu?! Pai doar nu eu, am răspuns cu cel mai fermecător zâmbet de care eram capabil pentru ca în secunda următoare să-i văd bentiţa aceea alba specifică ieşind de sub gulerul camaşii negre:)))” a povestit Chilian.

Florin Chilian a petrecut de minune la nuntă
Florin Chilian a petrecut de minune la nuntă

Ceva, ceva tot a fost acolo doar că lipsindu-mi din amintiri cam 70% din nuntă mă bazez pe Mielu şi pe iubi să-mi amintească. Atâta doar că Pepe nu se mai lasă despărţit de microfon. Şi preotul care slujise nu vroia cu nici un chip să-mi mai aducă un pahar cu vin. Asta până cand, in sfarsit am realizat, că nu e ospatar şi am lăsat omul în pace:))) La multi ani Julien şi Monica, casă de piatră dragilor!”, a mai scris Chilian. (Gabriel Niculescu)

Citește și...