Prima declaraţie a Andreei Marin despre imaginile cu Renata ieşind din casa lui Tuncay: ”Zgomotul din mass-media din aceste zile…”

Publicat: 28/11/2016 | 19:54
Prima declaraţie a Andreei Marin despre imaginile cu Renata ieşind din casa lui Tuncay: ”Zgomotul din mass-media din aceste zile…”

Andreea Marin încearcă să se ţină departe de scandalul izbucnit după ce Renata Gheorghe a fost surprinsă ieşind din casa fostului ei soţ, Tuncay Ozturk, însă recunoaşte că este destul de greu.

Andreea Marin a postat pe o reţea de socializare un mesaj prin care anunţă că de Sf. Andrei revine pe micile ecrane şi a ţinut să sublinieze faptul că asta nu are nicio legătură cu scandalul în care este implicat fostul ei soţ, Tuncay Ozturk, după ce Renata Gheorghe a fost surprinsă ieşind din casa lui.
Vedeta a spus că ultima lună din an este una optimistă pentru ea, deoarece include ziua ei de naştere, cea a fiicei sale, dar şi Crăciunul şi multe alte bucurii. ”Zâna” a subliniat însă că nu va vorbi despre relaţia cu Tuncay, ci despre viitor.
”Invitatia adresata mie nu are, fireste, nicio legatura cu zgomotul din mass-media din aceste zile, de care imi doresc sa stau departe, atat cat imi sta in putere. Le multumesc colegilor care m-au sunat cerandu-mi diverse declaratii pentru intelegerea faptului ca nu-mi doresc asta. De ce am decis ca tocmai de Sfantul Andrei sa revin in casele voastre prin intermediul micului ecran? Pentru ca, incepand cu aceasta sarbatoare, la fiecare final de an, incepe o luna optimista pentru mine, care include aniversarea zilei mele de nastere, a fiicei mele, Craciunul si alte bucurii alaturi de cei dragi. Oricat de greu este anul, decembrie imi aduce mereu un suflu nou, forte proaspete si idei care ma anima. Asa ca va astept cu drag, de Sfantul Andrei, unde nu va fi locul pentru a da replici, ci doar pentru a vorbi despre viata si viitor, cu inima deschisa. Un gand bun tuturor!”, a scris Andreea Marin pe o reţea de socializare.

Citește și...