RALUCA TĂNASE este pregătită de plajă! Cum arată jumătatea blondă de la BAMBI în costum de baie

Publicat: 22/07/2016 | 12:05
RALUCA TĂNASE este pregătită de plajă! Cum arată jumătatea blondă de la BAMBI în costum de baie

Raluca Tănase este jumătatea blondă de la trupa Bambi. Tânăra este mândră de corpul ei, dar mai ales de sâni, chiar dacă nu sunt naturali, vedeta şi-a pus silicoane de câţiva ani buni, împreună cu sora sa, Denisa.

Dacă tot este sezonul, Raluca s-a pozat şi ea în costum de baie şi a postat imaginea pe contul său de Instagram. Deşi era acoperită cu o rochie de plajă, Raluca are o siluetă impecabilă, care întoarce capetele multor bărbaţi, dar este apreciată şi de femei.

Raluca de la Bambi este pregătită de plajă.
Raluca de la Bambi este pregătită de plajă.

Raluca de la Bambi a suferit nenumărate decepţii în dragoste, ea mărturisind că toţi bărbaţii din viaţa ei au înşelat-o. Artista este singură şi este conştientă că îşi va găsi foarte greu un iubit, tocmai pentru că este extrem de pretenţioasă.

Nu vreau să sufăr, aşa că mi-am pus un scut. Am fost înşelată, nu am întâlnit niciun bărbat care să nu înşele. Poate că nu mi-am găsit jumătatea până acum şi din acest motiv s-au întâmplat aceste lucruri. Ce e pentru mine e pus deoparte, sunt foarte pretenţioasă, sunt foarte atentă la bărbatul de lângă mine. Să fie galant, să văd dacă-mi pune apă în pahar, dacă-mi deschide uşa. Ultima dată am iubit acum…un an şi jumate. Fiind atât de pretenţioasă e greu cu mine. Nu accept pe oricine doar de dragul de a avea o relaţie”, declara Raluca.

 

Citește și...