Râzi cu lacrimi! Fotbalistul Denis Alibec a vrut s-o agaţe pe Roxana Vancea pe Facebook, iar bruneta a făcut publica discuţia

Publicat: 02/07/2016 | 12:00
Râzi cu lacrimi! Fotbalistul Denis Alibec a vrut s-o agaţe pe Roxana Vancea pe Facebook, iar bruneta a făcut publica discuţia

Pe 29 aprilie 2016, deci fix acum o lună, Denis Alibec dădea un interviu pentru Adevărul în care era întrebat, printre altele, ce replică de agăţat foloseşte, de obicei. Vă ţineţi bine de mobila din casă, sperăm, pentru că replica cu care marele atacant atacă femeile în speranţa evidentă că va marca este, conform propriilor spuse: ”Ce faci, pui? Vrei să ne cunoaştem?”.

”Puiul” Roxana n-a picat pradă vrăjelii ”din cauza la” figuri

Serios? Pui?! Îi zici PUI unei fete cu care vorbeşti pentru prima oară şi chiar crezi că asta va funcţiona, vreodată, presupunând cănu ştie că eşti plin de bani? Eu ştiam că fotbaliştii nu-s foarte buni cu cuvintele, dar chiar aşa?! Ei bine, Alibec nu a apucat să dea nici măcar replica asta Roxanei Vancea. Un ”Hei, ce faci?” a fost suficient ca să-şi iaflit de la ”pui”. Pentru că ţâţoa…aaastaaa…voluptuoasa brunetă i-a răspuns doar cu un ”?”, fotbalistul a acuzat-o că “are figuri în cap”, de parcă cu capul ar fi avut el treabă, la urma urmei. Drept replică, Roxana Vancea a publicat conversaţia şi a comentat: ”Rog toţi puţopalmiştii, indiferent de nume şi statut social, să înveţe dracu să abordeze o femeie. Hai, că nu-i greu! Măcar o serie de clişee şi două emoticoane drăguţe să fie. Altfel, o să încep să îi regret pe ăia cu replici gen ”te-a durut când ai căzut din Rai?”

Sugestii de replici de agăţat special pentru Denis Alibec

Dragă Denis, pentru că mai sunt 10 zile până la meciul cu Franţa şi vrem să fii un băiat liniştit , care să-şi facă treaba pe teren, ne permitem să-ţi recomandăm alte câteva replici de agăţat care ar putea funcţiona mai bine. N-or fi ele cele mai romantice, dar măcar sunt amuzante, iar umorul, crede-ne, e foarte important. Dacă nu ne crezi, întreabă-l pe Bendeac.Aşadar, ca să faci şi proba faptului că eşti expert în texte populare, ai putea încerca un: ”Te cheamă cumva Bucovina? Pentru că vreau să-mi cânte cucul în tine.” Sau, ca să treci direct la subiect şi să-i pui în vedere că relaţia voastră se va baza pe dragoste reciprocă (dragoste reciprocă de bani, desigur), ai putea începe direct cu: ”Salut, pot să-ţi cumpăr o maşină?”. Pe aceeaşi promisiune de lipsă de griji pe partea financiară, n-ar fi rea un ”să ştii că eu nu sunt atât de înalt, de fapt, doar că acum stau pe portofel”. Dacă încerci pe familism, ar merge un ”Hei, să ştii că semeni perfect cu viitoarea mea soţie!”. Acum, că tot ai înscris primul tău gol pentru România (în înfrângerea 3-4 cu Ucraina), ai putea să începi chiar cu asta: ”Salut, sunt Denis şi am marcat pentru prima oară la Naţională, dar sincer aş fi dat orice să fii tu în locul Naţionalei.”

În fine, hai că îţi ajung astea până după Europene, ne spui cum a mers, da?!

Fotbaliştii, puţopalmişti de profesie, prin virtutea programului de lucru

Se ştie că, înainte de competiţiile sportive sau meciurile importante, sportivii sunt cazaţi într-un cantonament cu parfum de cazarmă unde le sunt interzise multe chestii, printre care şi accesul la reprezentante ale sexului opus. Cum nu toţi procedează ca nebunaticii de la Minerul Lupeni (deveniţi celebri după ce au băut ceva în cantonament, apoi au organizat o orgie în toată regula, ca-n filmele XXX, cu poze şi filmări, doar că fără femei), fotbaliştii apelează la minunile internetului şi, cel mai probabil, ale mâinilor lor drepte, antrenate la sală. Pe rând, Adrian Cristea, Steliano Filip şi ”Dodel” Tănase s-au făcut de râs când fetele pe care au încercat să le agaţe, în cantonamente fiind, au făcut publice conversaţiile cu ei.

Ana Manole

Citește și...