Ruby işi face încă un tatuaj! Ce loc special a ales vedeta să se ”redecoreze”

Publicat: 22/06/2016 | 19:43
Ruby işi face încă un tatuaj! Ce loc special a ales vedeta să se ”redecoreze”

Ruby e cunoscută fanilor nu numai prin melodiile pe care le interpretează, ci şi prin modul în care a ales să se înfrumuseţeze. Cântăreaţa mărturisea că are pe tot corpul, chiar şi în zonele mai delicate, nu mai puţin de 15 tatuaje. Iată însă că a decis că este cazul să şi-l facă pe al 16-lea!

Chiar Ruby şi-a dezvăluit intenţia, aflată deja la stadiul de ”work în progress”. Solista le-a arătat fanilor, chiar de pe scaunul tatuatorului, desenul pe care maestrul va aşterne cerneala colorată! Imaginea a ajuns pe reţelele de socializare şi a iscat ample controverse, fanii nereuşind să se pună de acord dacă în fotografie apare sau mâna artistei. ”Maimuţa” desenată a lămurit însă controversa!

„Nu am stat să le număr niciodată, dar am în jur de 15 tatuaje. Cel mai important este o inimă, pe care o am pe interiorul braţului şi pe care scrie «mamaia», de la bunica mea. Mai am tatuată o rândunică, pentru că eu acasă, la Medgidia, stau pe strada Rândunelelor. Apoi, mai am nişte flori de hibiscus, un 15 cu aripi, pe spate, şi două fundiţe, pe picioare” spunea Ruby, în urmă cu câteva luni. (Gabriel Niculescu)