Acasă » Showbiz » Showbiz intern » S-au iubit, dar s-au înşelat unii pe alţii! Aşa au arătat cele mai tumultoase despărţiri din showbiz-ul nostru

S-au iubit, dar s-au înşelat unii pe alţii! Aşa au arătat cele mai tumultoase despărţiri din showbiz-ul nostru

De: Cancan 15/04/2016 | 23:27
S-au iubit, dar s-au înşelat unii pe alţii! Aşa au arătat cele mai tumultoase despărţiri din showbiz-ul nostru

Frumoasă e dragostea, dar şi năbădăioasă. Te ridică, te coboară, te face să renaşti, dar te şi răneşte. Multe cupluri care pozau fericite şi care îşi jurau dragoste eternă s-au despărţit.

 

Andreea Bălan & Keo

Andreea Bălan şi Keo s-au iubit timp de opt ani. Cu toate că Andreea ştia că iubitul ei nu este chiar uşă de biserică, ea poza în cea mai iubită femeie. Chiar dacă Keo şi Andreea nu se afişau la evenimentele mondene, Andreea spunea că ei sunt foarte bine şi aştepta cu nerăbdare momentul când  va fi cerută de soţie.

’’Mă înţeleg  foarte bine cu Keo. Mă satisface la toate capitolele’’, spunea Andreea. Ei bine, nu prea era nimic adevărat. Keo o înşela pe Andreea Bălan cu Misty. Şi asta nu doar că o înşela, cei doi îşi consumau relaţia de iubire în casa în care Keo locuia oficial cu Andreea Bălan.  Într-un final, Andreea a pus punct relaţiei cu Keo, de care nici nu a vrut să audă. La scurt timp Andreea s-a combinat cu Michael, un puşcaş marin din America, relaţie care s-a terminat după aproape un an. Imediat după aceea, Andreea şi-a refăcut viaţa sentimentală alături de George Burcea, de profesie actor.

Andreea l-a cunoscut pe George atunci când au filmat clipul piesei ’’Rece’’, piesă destinată, culmea, fostului iubit, Keo. Cei doi sunt foarte îndrăgostiţi, aşa că nu e exclus să vedem că Andreea va primi inelul de logodnă. Pentru Keo lucrurile au fost mai simple. Artistul a rămas cu Misty, tânăra cu care o şi înşela pe Andreea, iar cei doi sunt de nedespărţit.

Andreea Bălan şi Keo s-au iubit timp de opt ani. Cu toate că Andreea ştia că iubitul ei nu este chiar uşă de biserică, ea poza în cea mai iubită femeie.
Andreea Bălan şi Keo s-au iubit timp de opt ani. Cu toate că Andreea ştia că iubitul ei nu este chiar uşă de biserică, ea poza în cea mai iubită femeie.

Anda Adam şi Victor Slav

 Anda Adam şi Victor Slav au format timp de şase ani unul dintre cele mai solide cupluri din showbizul autohton. Cei doi doi îşi declarau iubirea public de fiecare dată când aveau ocazia. Mai mult, cei doi găsiseră şi secretul convieţuirii în doi.

’’Faptul că suntem ocupaţi tot timpul, nu ne sufocăm  unul pe altul, nu apucăm să ne plictisim unul de altul. Ăsta este secretul.’’, spunea sigură pe ea, Anda.

Ei bine, se pare că secretul n-a mai funcţionat, iar în 2012 cei doi au pus punct relaţiei, spre surprinderea tuturor care îi vedeu căsătoriţi. După mai multe relaţii eşuate pe care le-a avut după despărţirea de Victor, printre care cea cu fotbalistul Cătălin Ţâră, Anda s-a aşezat la casa ei, iar în vara anului 2015 s-a căsătorit cu Sorin Andrei, un tânăr din Constanţa.

În prezent cei doi au o fetiţă pe nume Evelin, semn că iubirea dintre cei doi este mare. Dacă despre viaţa amoroasă a Andei putem să scriem multe pagini, la Victor totul pare mai simplu…sau nu.

După despărţirea de Anda Adam s-a cuplat cu nimeni alta, decât Bianca Drăguşanu. Cei doi s-au cunoscut la show-ul  ’’Dansez pentru tine’’, iar chimia s-a legat în momentul când cei doi au dansat împreună foarte apropiaţi unul de altul. De atunci au curs râuri de cerneală despre relaţia celor doi. În 2014 ei şi-au unit destinele pentru toată viaţa…teoretic. Spunem asta pentru că realitatea a fost cu totul alta. După escapada amoroasă pe care Bianca a avut-o cu Adrian Cristea la Paris, Victor şi Bianca au divorţat la câteva luni mai târziu. Telenovela nu s-a sfârşit aici. Cei doi şi-au dat seama că nu pot trăi unul fără altul, iar Victor i-a iertat infidelitatea Biancăi, iar cei doi s-au împăcat. În momentul de faţă sunt mai fericiţi ca niciodată. Mai mult, cei doi se pregătesc să devină şi părinţi.

Diana Munteanu & Claudiu Niculescu

Diana Munteanu şi Claudiu Niculescu s-au cunoscut în anul 2005, iar în 2007 au hotărât să îşi unească destinele. Cum dragostea era aşa mare, cei doi au decis să aibă şi un copil. Aproape ai fi zis că dragostea lor va dura până la adânci bătrâneţi.

‘’Pentru noi familia e cel mai important lucru. Ne dă echilibru şi mulţumire sufletească. Ne oferă linişte şi cele mai mari satisfacţii’’, spunea Diana în urmă cu ceva timp. Dar cum nu suntem în poveşti, iată că şi mariajul lor a ajuns la sfârşit.

La finalul anului 2014 cei doi au căzut de comun acord să divorţeze, motivul fiind se pare infidelitatea lu Claudiu. Imediat după divorţul de Diana, Claudiu s-a mutat cu o altă femeie, de doar 25 de ani, despre care se spunea că avea o relaţie extraconjugală încă de pe vremea când era cu Diana. Cei doi s-au mutat la Mioveni, unde acesta era antrenor. Diana s-a vindecat foarte greu după mariajul cu Claudiu şi s-a axat foarte mult pe creşterea băieţelului, dar şi pe carieră.

La sfârşitul anului trecut, pe strada Dianei a apărut din nou soarele, iar fosta doamnă Niculescu s-a îndrăgostit de un tânăr de bani gata, pe nume Bogdan, cu 12 ani mai tânăr decât ea.  Dar cum dragostea nu are vârste şi nici limite, nimic nu o împiedică pe Diana să fie fericită alături de Bogdan.

Claudiu şi Diana au rămas în relaţii bune, de dragul fiului lor, pe care cei doi îl au împreună.

Diana Munteanu şi Claudiu Niculescu s-au cunoscut în anul 2005, iar în 2007 au hotărât să îşi unească destinele. La finalul anului 2014, cei doi au hotărât să se despartă.
Diana Munteanu şi Claudiu Niculescu s-au cunoscut în anul 2005, iar în 2007 au hotărât să îşi unească destinele. La finalul anului 2014, cei doi au hotărât să se despartă.

Corina & Nelu Bud

 Cântăreaţa Corina şi soţul ei, Nelu Bud, s-au iubit timp de 16 ani, încă de pe vremea când ea era liceancă. Nimeni nu şi-ar fi imaginat vreodată că povestea celor doi va avea un final…nefericit. Încurcate sunt căile Domnului însă. Cu toate că artista afirma sus şi tare că, ‘’dincolo de sentimente, care sunt la fel de puternice ca la începutul relaţiei, este şi compatibilitate şi o comunicare extraordinară’’, dar şi că soţul ei a fost primul şi singurul bărbat din viaţa ei.

În luna martie a acestui an, după ce Nelu Bud a fost fotografiat în timp ce mergea acasă cu o tânără, cântăreaţa a declarat că ea şi soţul ei nu mai formează un cuplu de mult timp, dar că Nelu este un tată exemplar pentru copilul lor, Robin, şi îşi face în continuare datoria de părinte.  Totodată, Corina a declarat că pentru ea cel mai important lucru este băieţelul ei, şi că tot ce face pe plan profesional, este pentru a-l face mândru că e mama lui. Râmâne de văzut dacă artista îşi va reface viaţa sentimentală, sau  se va concentra pe creşterea micuţului.

Răzvan Sava

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Locul din România unde se află CEA MAI FRUMOASĂ stradă din Europa / Puțini știu despre ea
Locul din România unde se află CEA MAI FRUMOASĂ stradă din Europa / Puțini știu...
FOTO. Cât de frumoasă e noua iubită cu care s-a cuplat la câteva zile după ce s-a afișat întâi cu logodnica și apoi cu amanta!
FOTO. Cât de frumoasă e noua iubită cu care s-a cuplat la câteva zile după...
Vlăduța Lupău, apariție INCEDIARĂ! A renunțat la haine și s-a fotografiat AȘA
Vlăduța Lupău, apariție INCEDIARĂ! A renunțat la haine și s-a fotografiat AȘA
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Zodii care vor avea parte de o perioadă fantastică.  Se anunță schimbări benefice, plouă cu bani și scapă de probleme
Zodii care vor avea parte de o perioadă fantastică. Se anunță schimbări benefice, plouă cu...
Pensii dublate pentru această categorie de români! Anunțul a fost făcut chiar înainte de Paște
Pensii dublate pentru această categorie de români! Anunțul a fost făcut chiar înainte de Paște
Primele rezultate în cazul fetiței de 4 ani care a murit după ce a mâncat macrou congelat. Ce s-a descoperit la analize
Primele rezultate în cazul fetiței de 4 ani care a murit după ce a mâncat...
O tânără care a crezut că este mahmură a ajuns până la urmă la spital iar medicii i-au spus că mai are doar 12 luni de trăit
O tânără care a crezut că este mahmură a ajuns până la urmă la spital...
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important
Cum vor petrece Paștele Oana și Viorel Lis: „O să mă duc pe câmp să alerg un miel”. Blondina face dezvăluiri inedite
Cum vor petrece Paștele Oana și Viorel Lis: „O să mă duc pe câmp să...
Ce conținea peștele mâncat de fetița de 4 ani și bunica ei, decedate după ziua de Florii? Primele rezultate ale analizelor
Ce conținea peștele mâncat de fetița de 4 ani și bunica ei, decedate după ziua...
Mioara Velicu rememorează copilăria autentică de la sat: „Am crescut într-o familie cu 8 copii. Dimineața când ne trezeam, simțeam mirosul de lapte fiert, de turte făcute pe plită și căldură.”
Mioara Velicu rememorează copilăria autentică de la sat: „Am crescut într-o familie cu 8 copii....
„Am crezut că sunt iubit. Pleacă!” Pepe a aruncat verigheta și nu s-a mai uitat înapoi! Adevărul din spatele gestului său
„Am crezut că sunt iubit. Pleacă!” Pepe a aruncat verigheta și nu s-a mai uitat...
EXPERIMENT. Pască plină de mucegai, drob cu probleme şi cozonac fără lapte. Analizele de laborator au demascat capcanele de pe masa de Paşte
EXPERIMENT. Pască plină de mucegai, drob cu probleme şi cozonac fără lapte. Analizele de laborator...
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
Când treci prin scanerul de securitate din aeroport agenții te văd dezbrăcat???
Când treci prin scanerul de securitate din aeroport agenții te văd dezbrăcat???
Descoperire ULUITOARE la polii Pământului! Se întâmplă chiar acum
Descoperire ULUITOARE la polii Pământului! Se întâmplă chiar acum
Lidia Buble a făcut anunțul: „Mă veți vedea în rochia de mireasă. Sunt gata de măritat, dacă trebuie și insistă cine trebuie...”
Lidia Buble a făcut anunțul: „Mă veți vedea în rochia de mireasă. Sunt gata de...
De ce scârțâie, de fapt, metroul când ajunge în Gara de Nord. Are legătura cu Nicolae Ceaușescu
De ce scârțâie, de fapt, metroul când ajunge în Gara de Nord. Are legătura cu...
Clădirea emblematică din București în care s-ar petrece lucruri stranii. Unii spun că este bântuită
Clădirea emblematică din București în care s-ar petrece lucruri stranii. Unii spun că este bântuită
Cutremur în tenis. HALEP a făcut anunțul: Nu se poate așa ceva
Cutremur în tenis. HALEP a făcut anunțul: Nu se poate așa ceva
Scandal monstru între Florin Dumitrescu și Alex Dima. Chef-ul l-a jignit foarte urât. ''Nu mai mânca, dementule!''
Scandal monstru între Florin Dumitrescu și Alex Dima. Chef-ul l-a jignit foarte urât. ''Nu mai...
Jocuri gratuite pt. abonații PlayStation Plus Essential în mai 2024
Jocuri gratuite pt. abonații PlayStation Plus Essential în mai 2024
Ce efecte are cloropicrina, arma chimică folosită de Rusia în Ucraina
Ce efecte are cloropicrina, arma chimică folosită de Rusia în Ucraina
S-a dat deja ORDIN de la Primărie. Devine complet GRATUIT. Nu se mai plătește niciun ban
S-a dat deja ORDIN de la Primărie. Devine complet GRATUIT. Nu se mai plătește niciun...
Pasca din copilărie, gust de neuitat. Care e ingredientul secret
Pasca din copilărie, gust de neuitat. Care e ingredientul secret
Un român a făcut CALCULUL complet: „Cât costă să locuiești, singur, în Londra, în condiții de minimă decență”
Un român a făcut CALCULUL complet: „Cât costă să locuiești, singur, în Londra, în condiții...
Mihăiţă Neşu a rupt tăcerea şi a spus adevărul despre divorţul de soţia sa: „A fost un şoc foarte mare pentru ea!”
Mihăiţă Neşu a rupt tăcerea şi a spus adevărul despre divorţul de soţia sa: „A...
I-a cerut soțului o fotografie cu bebelușul celui mai bun prieten al său, dar a rămas surprinsă de ce era în ea. A povestit totul
I-a cerut soțului o fotografie cu bebelușul celui mai bun prieten al său, dar a...
Ce a declarat Florin Piersic de pe patul de spital:
Ce a declarat Florin Piersic de pe patul de spital: "Asta e cel mai important"
Cum arată apartamentul de lux în care locuiește Raluca Bădulescu în chirie: „Plătesc 1.300 de euro pe lună”
Cum arată apartamentul de lux în care locuiește Raluca Bădulescu în chirie: „Plătesc 1.300 de...
Orașul din România în care se construiește un ansamblu rezidențial peste o necropolă: “Cei mai mulți dintre decedați nu au avut coșciug”
Orașul din România în care se construiește un ansamblu rezidențial peste o necropolă: “Cei mai...
Alimentul de pe masa de Paște care te face să ieși pozitiv la drug-test. Șoferii trebuie să aibă mare grijă când îl consumă
Alimentul de pe masa de Paște care te face să ieși pozitiv la drug-test. Șoferii...