TEODORA BUCIU, declaraţii uimitoare după ce a câştigat VOCEA ROMÂNIEI 2016: ”De acum încolo…”

Publicat: 17/12/2016 | 09:52

Teodora Buciu este marea câştigătoare a show-ului Vocea României 2016 şi, deşi are doar 17 ani, tânăra a reuşit să intre la inimile tuturor. Antrenorul ei, Tudor Chirilă, este şi el în culmea fericirii, deoarece este al treile sezon consecutiv când un elev de-al său câştigă marele premiu.

Teodorei nu i-a venit să creadă când şi-a auzit numele şi a fost copleşită de emoţii. de acum încolo are planuri mari, se vede muncind mai mult pentru a face ce îşi doreşte.

Aoleu, cum sună, «Vocea României»! Îţi dai seama, dintre toţi românii, eu, un copil prostuţ de 17 ani. Sunt cea mai fericită persoană din lume! Mi-aţi dat daună, mi-am luat blanc! Numai pot! Munca cu Tudor a fost superbă, ceva ireal! Am învăţat atât de multe chestii! Când am intrat în finală am zis: «Bă, eu deja am câştigat Vocea României, deja am câştigat experienţă». Am câştigat sfaturi bune şi aşa un om bun şi un antrenor bun, pe care l-am cunoscut, că nu-mi mai trebuie nimic. Dar când am auzit că într-adevăr am câştigat am rămas fără cuvinte. Sunt copleşită. De-acum încolo mă văd muncind de cinci ori mai tare, să intru la facultate şi să fac ce îmi doresc”, a declarat Teodora pentru adevărul.ro.

Cine este Teodora Buciu

Teodora Buciu este originară din Bucureşti, elevă la Liceul ”Nicolae Tonitza”, la secţia de Filologie. A studiat pianul de la vârsta de 4 ani şi a luat lecţii de chitară. De-a lungul timpului, a participat la mai multe concursuri, reuşind să câştige premii. De un an, îmbină teatrul cu canto şi îşi doreşte să studieze musical-ul la Londra.

S-a înscris la ”Vocea României” hotărâtă să-şi demonstreze calităţile vocale şi să ajungă cât mai aproape de marele premiu.

Mă simt extraordinar. Sunt cea mai fericită persoană de pe planeta asta. Momentul în care mi-am auzit numele mi s-a părut ireal, iar acum nu mai pot de fericire”, a declarat Teodora cu ochii în lacrimi, după ce a câştigat Vocea României 2016.

 

 

Citește și...