VALENTINA l-a somat pe BORCEA. ”Te trec donator în certificat, dacă nu…”

Publicat: 13/04/2016 | 23:20
VALENTINA l-a somat pe BORCEA. ”Te trec donator în certificat, dacă nu…”

Valentina Pelinel i-a dat un ultimatum lui Cristi Borcea. Blonda  i-a spus că dacă nu divorţează cât mai repede, nu-l va trece cu numele în certificatul de naştere al copilului pe care urmează să-l nască.~Te trec donator”, i-a spus ea.

Pelinel este în a opta luna de sarcină şi se pregăteşte să nască copilul lui Borcea, însă vrea ca până atunci acesta să divorţeze de Alina. Potrivit unor apropiaţi ai blondei, Valentina vrea ca fostul dinamovist să o lasă pe Alina şi i-a spus acest lucru în mai multe rânduri. Borcea a tot dus-o cu vorba, i-a spus că va rezolva, ba chiar a susţinut că a băgat actele de divorţ, fără însă să facă vreo dovadă în acest sens. Recent, Pelinel a mers la el la închisoare şi i-a dat un ultimatum. ”I-a spus că dacă nu va intent divorţ de Alina până când ea va naşte, va trece bară în certificatul de naştere al copilului. Poate face acest lucru deoarece Borcea este donator, iar Valentina a fost inseminată artificial cu sămânânţa lui.  I-a spus clar că nu-l va trece ca tată în certificat dacă nu o lasă pe Alina”, au declarat apropiaţi ai blondei.

”Nu divorţez”

Cristi Borcea are doi copii cu Alina
Cristi Borcea are doi copii cu Alina

Alina Borcea declara luna trecută că nu are bărbat de lăsat. ”Sunt plecată cu cei doi copii în SUA unde voi sta până în luna iunie. Nu am nici un bărbat de lăsat şi nu divorţez”, declara ea. Cristi Borcea este tatăl a şase copii: trei din căsătoria cu Mihaela Patrick (17 ani) si gemenii Mihai Angelo si Antonia Melissa (12 ani), doi din mariajul cu AlinaGeorge Alexandru (4 ani) şi Gloria Elena (7 luni) şi unul din aventura cu avocata Simona Dana Voiculescu, o fetita de 8 ani.  A fost căsătorit 22 de ani cu Mihaela Borcea, de care a divorţat în 2011, iar apoi s-a căsătorit cu Alina. Fostul şef de la Dinamo se afla în închisoare după ce a fost condamnat la 6 ani şi 4 luni de inchisoare în Dosarul Transferurilor. El este judecat într-un alt dosar alături de fraţii Becali, fiind acuzat că a mituit-o pe judecătorea Geanina Terceanu ca să pronunţe o soluţie de achitare la fond în Dosarul Transferurilor.  

 

Citește și...