VANCICĂ, unul dintre cei mai buni prieteni ai lui FANE SPOITORU dă din casă după moartea acestuia: „Nu a fost interlop, doar…”

Publicat: 16/04/2016 | 22:37
VANCICĂ, unul dintre cei mai buni prieteni ai lui FANE SPOITORU dă din casă după moartea acestuia: „Nu a fost interlop, doar…”

Dănuţ Udilă, zis şi Vancică, a fost unul dintre cei mai apropiaţi oameni de Fane Spoitoru din anturajul fostul interlop.
 

Fostul patron al clubului de fotbal Rapid a avut de spus numai cuvinte de laudă la adresa lui Fane Spoitoru. Cei doi au avut o relaţie de prietenie care a durat peste 40 de ani. CANCAN.ro a aflat mai multe informaţii despre relaţia celor doi.

„Am avut o relaţie specială care a durat peste 40 de ani, era un om deosebit iubit de toată lumea. El nu era aşa cum a spus toată lumea, îi plăcea să împace lumea, nu era conflictual. O dată cu el a murit un adevărat creştin.Toate conflicte pe care le-a avut în trecut, le-a rezolvat imediat. Fane nu a fost interlop, ci un om de afaceri care plătea taxe la stat ca orice român. Important este ca oamenii să reţină despre el doar lucrurile bune pe care le-a făcut pentru societate şi tot binele pe care l-a adus „, a declarat Vancică pentru CANCAN.ro

Ion Titişor, zis Fane Spoitoru, s-a stins din viaţă, joi, 7 aprilie, la un spital din Israel, unde era internat. Interlopul a murit din cauza unor probleme grave de sănătate. El a fost înmormântat sâmbătă, 16 aprilie, în Bucureşti.