WHAT’S UP şi SIMINA se apropie vertiginos de altar! Când va avea loc marele eveniment

Publicat: 24/06/2016 | 16:11
WHAT’S UP şi SIMINA se apropie vertiginos de altar! Când va avea loc marele eveniment

Cântăreţul What’s Up ( Marius Ivancea, pe numele lui adevărat) şi iubita lui, Simina Costea, se află pe stradă, merg la un salon. Amândoi sunt îmbrăcaţi în negru, el având totuşi câteva pete de roşu (şapcă, tricou, adidaşi). Ea, în schimb, are o pată de blond pe cap. Ambii sunt cu zâmbetul pe buze.

Marius şi Simina se vor căsători anul ăsta, după o relaţie de peste cinci ani, nu întotdeauna zugrăvită în cele mai vesele culori. La un moment dat, a apărut ştirea că What’s Up şi-a lovit iubita cu pumnii şi picioarele pe stradă, în Centrul Vechi, şi că i-a mai şi aruncat cu o şaorma în faţă, însă ea a declarat atunci că, de fapt, totul nu a fost decât o joacă.

Am fost la nişte prieteni şi am plecat spre dimineaţă. La un moment dat, am oprit să mâncăm o şaorma. Râdeam, glumeam şi nevasta-mea îmi spunea să mergem acasă ca îi e somn. Eu nu voiam, şi a aruncat cu şaorma în mine. Eu am insistat să mai rămânem, iar ea m-a ameninţat că, dacă nu mergem, aruncă în mine cu şaorma. Aşa a şi facut. Eu, când am vrut să mă feresc, am lovit o scrumieră, iar scrumiera a ricoşat în geam. A venit şi Poliţia, dar nu sunt urmărit penal. Am plătit geamul şi proprietarul fast-food-ului nu a depus plângere“, a povestit What’s Up despre această întâmplare.

Un alt moment neplăcut al relaţiei lor a fost atunci când, în 2013, au stat o bună bucată de timp despărţiţi, ea la ai ei, el la ai lui, însă dragostea a învins şi, acum, se pregătesc de nuntă, cu zâmbetul pe buze. Amândoi şi-ar fi dorit ca nunta să fie pe 28 august, chiar de ziua ei de naştere, însă, cum localul era ocupat, vor face nunta pe 21 august. Naşi de cununie le vor fi Andra şi Cătălin Măruţă.

 

Răzvan Sava

Citește și...