Si-a bagat coada in casnicia Oanei Cuzino, iar acum “fuge” de fostul sot al vedetei TV! Cum a fost filmata “amanta” la mare!

Publicat: 05/08/2015 | 00:27

Catalina Popescu este femeia din cauza careia, in urma cu aproape un an, omul de afaceri Yoav Shtern si Oana Cuzino ar fi divortat. De curand, cei doi s-au afisat impreuna, la nici doua luni dupa ce vedeta tv s-a despartit de sotul ei.

Intr-una din zielele trecute, Catalina Popescu a fost surprinsa de CANCAN.ro alaturi de fostele colege de podium, printre care si Dana Savuica, la malul marii. Aflate intr-un club din Mamaia, fetele au petrecut pana in zori.

 

Catalina Popescu si Dana Savuica s-au distrat pana in zori
Catalina Popescu si Dana Savuica s-au distrat pana in zori

 

Daca la inceputul relatiei cu Yoav Shtern, fostul manechin iesea in permanenta in compania iubitului ei, iata ca, de ceva timp, lucrurile s-au schimbat.

 

Anul trecut cei doi erau nedezlipiti
Anul trecut cei doi erau nedezlipiti

 

Astfel, plimbarile lungi si romantice prin parc sunt deja istorie. Acum, Catalina si-a lasat iubitul acasa si si-a facut de cap, cu gasca, la mare.

 

In primavara Catalina si Stern au fost surprinsi din nou impreuna
In primavara Catalina si Stern au fost surprinsi din nou impreuna

 

Pare ca focul iubirii s-a cam stins, israelianul nu are nicio problema sa-si lase iubita singura prin cluburi.

 

Colega de „genetratie” cu Jeanine si Dana Savuica

 

Acum, Catalina prefera sa se distreze in compania fetelor, spre deosebire de prezentatoarea emisiunii „Ce se intampla, doctore”, care nu a fost vazuta niciodata intr-o astfel de ipostata, cel putin cat timp a fost casatorita cu omul de afaceri.

 

Catalina Popescu

 

La aproape 50 de ani, Catalina Popescu face parte din generatia fostelor manechine, mai precis din promotia din care au devenit cunoscute Jeanine sau Dana Savuica.

 

Catalina se simte in largul ei fara iubitul afacerist
Catalina se simte in largul ei fara iubitul afacerist

 

CITESTE SI: 

Au trecut doua luni de la divort si deja el s-a afisat cu alta! Cine este femeia de 50 de ani care i-a luat locul Oanei Cuzino

Transformare spectaculoasa! Cum a reusit sa slabeasca enorm fostul sot al Oanei Cuzino, de dragul noii sale iubite

 

S-a iubit cu Adrian Smeu

 

In trecut, Catalina Popescu a fost implicata intr-o relatie cu un alt afacerist de succes. Este vorba de Adrian Smeu, cel de care s-a despartit din punct de vedere sentimental, insa nu si profesional, silfida domnita fiind in continuare angajata la firma fostului iubit.

 

L.L