Si-a luat ADIO de la unul dintre cei mai mari actori ai timpului! Florin Zamfirescu, declaratie socanta la capataiul lui

Publicat: 16/11/2013 | 11:25

Trupul neinsufletit al martelui actor Geo Costiniu a fost despus la Teatrul Odeon, unde prietenii, rudele si fanii l-au putut vedea pentru ultima data.

Florin Zamfirescu a facut o serie de declaratii la capataiul prietenului sau, care a decedat in urma unei afectiuni grave.

Actorul sustinie ca e mai bine ce s-a intamplat, altfel Geo se chinuia in continuare cu nemiloasa boala. Mai mult, acesta a marturisit ca actorul nu se descurca foarte bine cu banii, motiv pentru care a ramas pe scnea si nu s-a pensionat, caci primea si mai putini bani.

Geo Constiniu

„A avut un mare talent. Cand aparea el pe afis, era sala plina. Era de ajuns sa apara pe afis. L-am vazut in emisiuni unde avea capacitatea de a prezenta emisiuni de divertisment. Era scanteitor. Avea un mare succes la femei, asta e adevarul. Povestea Nino Anghel. Era cu Geo la Craiova si vine chelnerita si casca ochii pe Geo si il intreaba ce vrea sa manance. Pe Nino nu l-a intrebat nimic. Se facea cohorta dupa Geo pe strada. Asta l-a bucurat, asta l-a si terminat”, a spus Florin Zamfirescu, la Romania Tv.

„Geo nu mai e. Dumnezeu sa il odihneasca. El a jucat in Marchizul de Sad, ar avea un rol foarte mic fiindca nu mai putea sa duca. Nu statea nici la aplauze. Lumea nu il cunistea. Nu mai putea sa jiace. I-am spus la cabina sa se pensioneze. Ultima intalnire a fost o mare tristete. Ma si gandeam ce va face Geo in continuare. El a gasit solutia. Nu ma asteptam sa moara. Credeam ca o sa iasa la pensie, o sa rabde foame. Uite mai bine asa”, a spus Florin Zamfirescu.

 

Citește și...