Si-au dat coate atunci cand l-au vazut! Puya, singur CUC la o terasa din Capitala!

Publicat: 06/10/2015 | 17:59

In plin proces cu Administratia Finantelor Publice, Puya isi vede in continuare de treburile cotidiene, iar in timpul liber iese la terasa...singur. Intr-un astfel de moment a fost surprins interpretul de CANCAN.ro.

Puya a profitat din plin de vremea frumoasa din acest weekend, si-a lasat sotia si copiii acasa si a iesit la o terasa din Capitala.  Pentru a evita traficul infernal din Bucuresti, cantaretul a lasat masina acasa si a preferat sa foloseasca scuterul.

Puya se relaxeaza singur la terasa
Puya se relaxeaza singur la terasa

Imbrcatat lejer si intr-o forma de invidiat, Puya a atras toate privirile celor din jur, mai ales ca majoritatea l-au vazut in urltima vreme doar in compania sotiei.

Puya vorbeste in permanenta la telefon
Puya vorbeste in permanenta la telefon

Dupa cateva zeci de minute, timp in care a vorbit in permanenta la telefonul personal, Puya a plecat spre casa.

Puya

Se lupta in instanta pentru taxa auto!

Din cauza unei taxe de poluare, Puya se judeca in instanta de patru ani. Artistul se lupta sa isi recupereze taxa auto in valoare de 25.000 de lei pe care a platit-o pentru masina lui, un Mercedes Viano. De patru ani, Puya are o masina spatioasa, cu mai multe locuri, in dorinta de a incapea toata familia. Artistul si-a cumparat autoturismul pentru a merge si in deplasari cu ea, atunci cand are concerte prin tara.

Livia Lixandru

Citește și...