Si cu inima franta, si cu banii luati! Cat o costa pe Bianca divortul de Victor Slav

Publicat: 18/01/2014 | 09:43
Si cu inima franta, si cu banii luati! Cat o costa pe Bianca divortul de Victor Slav

Se spune ca cine nu are noroc in dragoste... are la bani! Ei bine, regula nu se aplica si in cazul Biancai Dragusanu. Ca si divortata de Victor Slav dupa celebra escapada de la Paris cu "Printul" Cristea, roscata are mari probleme de ordin financiar.

In acest moment, Bianca Dragusanu are o singura sursa de venit: afacerea cu haine. Surpriza, insa! Datele Oficiului National al Registrului Comertului arata ca fosta asistenta TV nu figureaza cu nicio firma prin care ar fi putut sa isi vanda respectivele articole vestimentare.

Bianca a fost parasita de Victor dupa escapada de la Paris cu Cristea
Bianca a fost parasita de Victor dupa escapada de la Paris cu Cristea

Iar explicatia e simpla: potrivit anumitor surse din anturajul vedetei, pana acum, ea a facut tranzactii pe firma sotului ei, Victor Slav. Cum divortul bate la usa, acest lucru nu va mai fi posibil.

Bianca si Victor s-au cunoscut la
Bianca si Victor s-au cunoscut la „Dansez pentru tine”

A participat la mai multe evenimente si a avut nevoie de contracte pe care le-a facut prin societatea lui Victor. Acum, ea se afla în imposibilitatea de a mai lucra pe acea firma, tocmai de aceea a si spus ca la inceputul acestui an isi va face firma„, a declarat o persoana din anturajul Biancai Dragusanu pentru ziarul RING.

Firma lui Victor e pe minus!

Victor Slav figureaza ca asociat al firmei WOW Advertising SRL, infiintata in 2012, ce se ocupa de activitati ale agentiilor de publicitate.
______________________________________________

CITITI SI:

Bianca plange si isi blesteama zilele, dar Adi Cristea rade cu gura pana la urechi! A petrecut cu doua femei sexy in Tel Aviv

Bianca, rezerva sau titular la Cristea? „Printul” a facut presiuni la un „iepuras” in perioada cand a rezervat biletele de Paris
______________________________________________

Un fapt de-a dreptul uluitor este ca afacerea este pe minus. In 2012, firma prezentatorului rubricii Meteo de la PROM TV figureaza cu pierderi destul de mari, de 31.221 RON.

J.D

Citește și...