Și frumoasa, și deșteaptă! Cu se se ocupă Delia Ionete, tânăra felicitată de Klaus Iohannis după ce a luat 10 la BAC

Publicat: 27/02/2018 | 18:04

La doi ani după ce a fost felicitată de președintele României, Klaus Iohannis, alături de alte tinere din județul Gorj care au luat bacalaureatul cu media 10, Delia Ionete câștigă bani frumoși. Tânăra nu l-a ascultat pe șeful statului, care a sfătuit-o să dea țării noastre „prima şansă” în parcursul său profesional. Ea merge în prezent la cursurie de la City University of London.

Originară din orașul Motru, județul Gorj, Delia Ionete nu s-a mulțumit doar cu statutul de studentă la City University of London. Frumoasa brunetă a decis să și muncească în timpul facultății. Astfel, ea, pe lângă studii, predă matematica într-o școală din Londra și este model.

Când are puțin timp liber, Delia Ionete revine în țară, acasă la părinții ei, pe care i-a luat la ea în vizită în Marea Britanie. Ieri, tânăra s-a întors în România și a anunțat asta și pe pagina ei de Facebook. #travel #holiday este mesajul pe care l-a scris pe Internet când și-a dat check-in în aeroportul Luton, aflat la aproape 50 de kilometri de Londra.

Vă reamintim că în vara anului 2016, Delia Ionete a fost felicitată de însuși președintele României. Klaus Iohannis i-a trimis o scrisoare în care a sfătuit-o să nu părăsească România.

Te felicit pentru rezultatul obţinut la examenul de Bacalaureat care rămâne un examen al maturităţii. Am convingerea că vei deveni un adevărat profesionist, indiferent de domeniul ales. România are nevoie de tineri ca tine, implicaţi şi responsabili. Sper că după finalizarea studiilor vei decide să dai ţării noastre prima şansă în parcursul tău profesional, iar aceasta să îţi ofere, la rândul ei, oportunităţile de împlinire a potenţialului chiar aici, la tine acasă, scrie în scrisoarea semnată de președintele Klaus Iohannis, potrivit cult-ura.r0.

Citește și...