Si papusile… au talent! „Durul” Mihai Petre, lasat fara cuvinte de o fetita de 6 ani: „Esti o minunatenie de copil!”

Publicat: 21/03/2014 | 22:23

Cel mai dur jurat de la "Romanii au talent" a ramas fara cuvinte! Vineri seara, in editia a sasea a faimosului show de la PRO TV, o fetita de sase ani a reusit ceea ce multi au esuat: sa il impresioneze pana peste puteri pe Mihai Petre.

Alexandra Siverenco, o simpatica balerina in varsta de 6 ani din Chisinau, a venit la „Romanii au talent” plina de ambitii.

romanii au talent

Daca o sa castig, o sa le cumpar o masina lui tata si mamei, ca ei merg cu autobuzul acum. Le cumpar o masina ca sa ma duca la balet cu ea„, a spus Alexandra.

romanii au talent

Am venit aici pentru ca mi-a placut foarte tare de Andra. Am putine emotii, dar nu ma las batuta!„, si-a facut curaj tanara balerina, inainte de a pasi pe scena.

romanii au talent

Miscarile ei gratioase si gropitele din obraji i-au cucerit pe cei trei jurati, care i-au acordat imediat trei de „DA”.

romanii au talent

Esti foarte frumoasa, costumul tau imi place foarte mult. Imi place foarte mult de tine. Ai niste gropite foarte frumoase! Arati ca o papusa„, a laudat-o Andra.

romanii au talent

Mihai Petre a fost insa cel mai emotionat de acest numar. „Esti o minunatenie de copil! Felicitari parintilor tai„, a spus juratul, extrem de impresionat de numarul Alexandrei.

B.P

Citește și...