Silviu Prigoana, cele mai intime marturisiri despre fosta sotie: “ E nereglata hormonal! S-a pus in genunchi la mine in birou si…”

Publicat: 01/06/2015 | 12:15

Pronuntarea divortului din cuplul Prigoana le-a readus libertatea amoroasa, insa nu si linistea. Cei doi abia acum au inceput razboiul, in mare parte pentru custodia celor doi copii.

Adriana Bahmuteanu

Pentru a 5-a oara, Silviu Prigoana si prezentatoarea tv au rupt certificatul de casatorie. Au ramas, in schimb, orgoliile, lupta pentru cei doi copii si sagetile otravite. Chiar in ziua pronuntarii divortului, fostii soti si-au disputat titlul victoriei. Prigoana chiar si-a asumat vina exclusiva a divortului, asa cum se lauda fosta lui sotie ca a decis instanta.

silviu prigoana

“A pierdut, foarte bine! Din vina mea s-a desfacut casatoria, normal, pentru ca eu am fost de vina ca am acceptat s-o iau de nevasta. S-a pus in genunchi, la mine in birou, si s-a rugat de mine s-o iau de nevasta, am acceptat. E vina mea, de asta se desface casatoria, din vina mea.”, a declarat Silviu Prigoana intr-un interviu acordat emisiunii Cancan.ro

Adriana Bahmuteanu

Omul de afaceri a mai marturisit ca el n-o mai considera jumatatea lui inca de acum trei ani, de cand a fugit prima oara de acasa. Tot de atunci, cei doi n-ar mai fi avut niciun fel de contact… sexual.

Silviu Prigoana e vizibil mai slab dupa scandalul cu Bahmu
Silviu Prigoana e vizibil mai slab dupa scandalul cu Bahmu

“Ea e libera din 5 ianuarie, de cand a fugit de acasa. Defapt, e libera de cand a fugit prima data de acasa, de trei ani de zile n-a mai dormit cu mine in pat, n-am mai avut viata de familie in adevaratul sens al cuvantului, sex si prostii d-alea, da!? Ea a fost o tolerata de trei ani de zile in casa mea si am discutat numai in interesul minorilor, da?! Sa mearga, sa se mute la Herculane, nu ma intereseaza! Numai asta stie sa faca o femeie adulterina. Nu e prima oara cand face gestul. Si astazi daca se muta cu cineva, e tot adulterina. Si daca merge la Herculane si sta cu cordaciu, si copiii stau cu mamaie inchisi in camera, tot relatie adulterina se numeste. Dar nu mai are rabdare, pe fata o mananca gandacul. Eu o inteleg ca e nereglata hormonal, ii urez succes!”, a mai spus Prigoana in emisiunea Cancan.ro de la Romania tv.

Citeste si:

Fosta sotie a milionarului Silviu Prigoana face primele declaratii dupa divort! Vezi ce spune prezentatoarea!

Marius Dan
 

Citește și...