Simona Halep, aparitie SPECTACULOASA intr-un mall din Capitala! El este antrenorul personal al sportivei!

Publicat: 30/11/2015 | 22:58

Simona Halep a profitat de timpul liber si s-a relaxat alaturi de antrenorul personal, Darren Cahill, intr-un mall din Capitala. CANCAN.ro i-a surprins pe cei doi, in timp ce mergeau la film.

Simona Halep a reusit sa intoarca toata privirile, atunci cand a aparut insotita de doi barbati, intr-un mall din Bucuresti. Intr-o tinuta cum rar o vezi, extrem de sexy si relaxata, marea campioana a mers la film alaturi de cei doidomni, unul dintre acestia fiind chiar antrenorul personal al sportivei

Simona pare preocupata de telefonul mobil si mai putin de cei doi barbati
Simona pare preocupata de telefonul mobil si mai putin de cei doi barbati

Dupa cateva minute, timp in care s-au plimbat prin centrul comercial, Simona, care a vorbit in permanenta la telefon, a intrat intr-un magazin de haine, insa, nu parea ca ar vrea sa isi cumpere ceva.

Simona se uita la cateva haine
Simona se uita la cateva haine

In tot acest timp Simona a fost atent supravegheata de cei doi barbati care o insoteau.

Citeste si

Cum a ajuns Simona Halep să se logodească! Părinţii practic ”au promis-o” de când era mică

FOTO CANCAN.ro are DOVADA ca Simona Halep a avut probleme medicale inaintea turneului de la Toronto! A mers la doctor si…

Simona halep

Darren Cahill, antrenorul personal al Simonei Halep

Începând din luna ianuarie 2016, antrenorul personal al Simonei Halep va fi Darren Cahill. Antrenorul australian îşi va păstra şi rolul de analist de tenis masculin pentru reţeaua americană de televiziune ESPN la turneele de Grand Slam, fără ca acest lucru să îl împiedice să o antreneze pe Simona full time. În decursul timpului, Darren Cahill a mai colaborat cu jucători precum Andy Murray şi Fernando Verdasco.

Daria Petrescu

Citește și...