Simona Halep, mai sexy ca oricand! Sportiva, filmata cu pantaloni stramti si cu sutienul la vedere!

Publicat: 19/05/2015 | 00:17

Simona Halep se imbraca indraznet atunci cand nu se afla pe teren. Aflata in tara, paparazzii CANCAN.ro au surprins-o pe campioana noastra la aeroport, acolo unde a fost in mijlocul atentiei.

Simona Halep a revenit in Romania, asta dupa ce, saptamana trecuta, a fost eliminata in semifinalele turneului de la Roma.

Aflata in tara, tenisemena noastra a facut un drum pana la aeroportul “Otopeni”, acolo unde s-a indreptat spre terminalul sosiri internationale pentru a-si intampina un apropiat, cel mai probabil un membru din staff-ul ei.

Simona Halep s-a imbracat cu o pereche de blugi mulati
Simona Halep s-a imbracat cu o pereche de blugi mulati

Chiar daca a fost destul de retrasa si a stat intr-un colt, tocmai pentru a nu fi recunoscuta, constanteanca a atras toate privirile. Notorietatea, dar si felul in care era imbracata, au facut ca Simona sa intoarca foarte multe priviri.

Halep a mers sa plateasca parcarea
Halep a mers sa plateasca parcarea

Asa s-a intamplat si in momentul in care a mers sa plateasca parcarea. Imbracata casual, cu o pereche de blugi mulati pe corp si o bluza transparenta care a lasat sa se vada sutienul, campioana noastra a prezentat o cu totul alta imagine fata de ce a obisnuit pana acum, in momentul in care a fost fotografiata in timp ce se afla in afara terenul de tenis.


Aflat la coada la care statea Simona, un fan s-a ales cu un autograf


Un barbat, care se afla la ghereta la care se platea parcarea, a avut norocul ca Simona sa se aseze in spatele lui, astfel ca fanul nu a ratat ocazia de a-i cere un autograf. Halep nu l-a refuzat, iar acesta a plecat spre masina entuziasmat de pretioasa amintire.

Aflata la coada, Simona a acceptat sa-i ofere un autograf fanului ei
Aflata la coada, Simona a acceptat sa-i ofere un autograf fanului ei

 

CITESTE SI: 

Singurele imagini de paparazzi cu iubitul Simonei Halep! Cu cine isi petrece timpul cand tenismena este in turneu

Am aflat ce surpriza ii pregatesc parintii Simonei Halep pe cand aceasta este in Germania


A pierdut locul 2

 

Mai multe persoane au intors privirea dupa Simona Halep
Mai multe persoane au intors privirea dupa Simona Halep

Dupa ce a fost eliminata in semifinalele turneului de categorie Premier 5 de la Roma de Carla Suarez Navarro, Simona Halep a pierdut locul 2 WTA si a fost devansata de Maria Sarapova, cea care a castigat trofeul in capitala Italiei.
 

I.M 

Citește și...