Simona Halep, schimbare completă de look. Cum arată acum celebra sportivă

Publicat: 24/08/2020 | 13:15
Simona Halep, schimbare completă de look. Cum arată acum celebra sportivă

Îndrăgita Simona Halep și-a schimbat look-ul și arată senzațonal. Deși US Open e primul turneu de Grand Şlam la care Halep nu merge în ultimii 10 ani, Halep este într-o formă excelentă.

Tenismena și-a făcut bucle și mai multe suvițe blonde. Ea le-a arătat fanilor rezultatul final într-o fotografie pe Instagram.

Cea care s-a ocupat de înfățișarea sportivei este o bună prietenă de-ale ei, hairstylista Laura Elena.

Simona Halep (2 WTA, 28 de ani) va mai da greutate circuitului WTA în următorii ani, după cum susține Ion Țiriac, președintele Federației Române de Tenis.

Cu o pregătire fizică remarcabilă, jucătoarea cu cea mai iute deplasare din tenisul feminin a revenit cu un triumf, la Praga, care-i ridică nivelul de încredere.

Într-un sport în care foarte multe campioane se retrag devreme, Simona Halep pare să-și fi măsurat bine pașii în carieră.

Cât va mai juca tenis Simona Halep

Cu 21 de titluri în palmares, constănțeanca antrenată de Darren Cahill și Artemon Apostu-Efremov va juca tenis de cel mai înalt nivel și după 30 de ani.

Ion Țiriac (81 de ani), un apropiat al campioanei de la Wimbledon, dă asigurări că a doua jucătoare a lumii va rămâne în elită încă cinci-șase ani.

„Frumos ar fi ca tenisul să nu se termine după Halep. Ea e o jucătoare care poate să mai joace cu posibilitățile ei, nu atât fizice, cât morale, încă cinci-șase ani buni de zile. Atenție! Halep e o jucătoare diversă.

E profesionistă în teren, dar în afara lui este o ființă, o femeie normală. Își vede de familie, își vede de distracție. E viața ei, nimeni nu poate s-o influențeze. N-aș vrea să se termine tenisul după Halep”, a declarat Ion Țiriac, pentru GSP.ro.