Loading the player...

Simona Halep poate să se mândrească acum cu cel mai nou model de Mercedes AMG S cabriolet. Superba maşină valorează 200.000 de euro, echivalentul a 5 apartamente de două camere într-o zonă obişnuită a Capitalei. (Toate noutăţile pe PARFUMERIA.RO, oficial site-ul nr. 1 de shopping al vedetelor)

Simona Halep are acum o colecţie impresionantă de maşini, de circa 1 milion de euro. Printre autoturismele care şi-au făcut loc în garajul Simonei Halep se numără un Land Rover Range Rover Sport de 120.000 de euro, un Mercedes Benz S 350 Blutec de 100.000 de euro, un Porsche Panamera 4S de 90.000 de euro, un Mercedes S500 4 Matic de 120.000 de euro, un Porsche Cayenne S de 95.000 de euro şi un Mercedes Benz Gle 350D 4 Matic de "doar" 85.000 de euro. Iar la această colecţie deja de invidiat de maşini, cu care Simona Halep îl concura şi pe Cosmin Olăroiu (VEZI AICI) se adaugă acum acest superb Mercedes AMG S cabriolet negru.

La capitolul maşini stă foarte bine Simona Halep. Nici în clasamentul WTA Simona nu stă deloc rău, fiind pe locul 5, la distanţă de doar câteva zeci de puncte de locul 4, pe care se află slovaca Dominika Cibulkova. Cu toate acestea, noi, românii, ne-am dori să o vedem mai sus pe Simona. Şi ştim că acest lucru este posibil, ea dovedind în trecut că poate învinge orice tenismenă a lumii. Chiar şi pe Serena Williams a învins-o într-un meci!

Simona Halep a adăugat colecţiei deja impresionante de maşini un superb Mercedes AMG S cabriolet de 200.000 de euro
Simona Halep a adăugat colecţiei deja impresionante de maşini un superb Mercedes AMG S cabriolet de 200.000 de euro

Simona va împlini 26 de ani la sfârşitul lunii septembrie a acestui an şi deja se apropie de 15 milioane de dolari câştiguri numai din tenis! Românca a fost foarte aproape să cucerească şi un titlu de Grand Slam, jucând finala la Roland Garros în 2014. Din păcate Maria Şarapova a învins-o atunci pe Halep în decisiv, după un meci foarte disputat şi incredibil de echilibrat.

Recent, Simona Halep a decis să investească într-o echipă de hochei de gheaţă, fiind convinsă să facă acest pas de vizionarul om de afaceri Ion Ţiriac (VEZI AICI), căruia i se datorează şi apariţia patinoarului Telekom Arena din Otopeni.

Citeste despre:simona halep, halep si-a luat masina de 200.000 de euro, halep colectie masini


Share On Facebook