Simona Sensual nu poate cu doi deodata. In timp ce avea grija de copil, si-a pierdut catelul

Publicat: 05/07/2014 | 20:25

Simona Sensual, cea mai buna prietena a bronzului artificial, s-a expus la soare de dragul nepotelului. Preocupata ca boticul sa-i iasa cat mai tuguiat intr-un selfie, l-a pierdut pe cel de-al doilea baiat din viata ei, Bijou.

Odata cu vacanta elevilor, Simona Sensual s-a transformat in “super nany” pentru nepotelul ei. Fiul lui Alice Iota pare incantat de compania matusii sale, Simona Sensual, intrucat e lasat in voia lui.

Simona Sensual

Simona Sensual

Zilele trecute si-au planificat o sesiune de balaceala la piscina. Inarmati cu tot necesarul, prosop, tableta, telefon mobil, Sensuala si baietelul scot din portbagajul masinii lucruri ca dintr-o camara. In drum spre locul de relaxare, Simona Sensual suceste si capul unui barbat care ii analizeaza formele apetisante de care nu s-a mai atins nimeni de la despartirea de Maharu.

Simona Sensual

Simona Sensual

Simona Sensual

In timp ce nepotelul ei se balacea in voie, Simonei nu-i ardea de plaja ci mai degraba de navigat pe internet si de facut selfie-uri. Acaparata de tehnologia moderna, catelul ei Bijou s-a facut nevazut. Panicata, Sensuala a pornit in cautarea celui pe care nu doar o data l-a pierdut. Dupa minute bune, si-a gasit intr-un final si bijuteria cu patru picioare.
“L-am luat si pe nepotel sa se balaceasca ca e in vacanta. In vacanta o sa plec in august, la fel ca-n anii trecuti, prin Spania si la Cannes. Pana atunci o sa mai merg la noi, la Mamaia si la piscina.” , a declarant Simona Sensual.

Citeste si:

Cu fundul pe Facebook de la primele ore ale diminetii! Simona Sensual s-a dezbracat si s-a fotografiat aproape goala
M.N.
 

Citește și...