Smiley are lipici la blonde! de cum l-a vazut a pus ochii pe el! Ce a patit cantaretul

Publicat: 28/03/2014 | 13:54
Smiley are lipici la blonde! de cum l-a vazut a pus ochii pe el! Ce a patit cantaretul

Vineri, 28 martie, de la 20:30, la Pro Tv, rezerva de talent a tarii da inca o reprezentatie de milioane intr-o noua runda de preselectii a super-show-ului “Romanii au talent”.

Cu toate ca are saizeci si trei ani, Paraschiva Milevschi, una dintre concurentele de vinerea aceasta de la “Romanii au talent” va incerca cu orice pret sa il impresioneze pe Smiley.

___

O vrea inapoi? Dovada ca Smiley nu a rupt legatura cu Laura Cosoi! Ce i-a scris cantaretul fostei lui iubite

Nu e banc! Smiley si-ar schimba si azi numele din buletin! O receptionera l-a tinut la usa camerei lui Bartos pe motiv ca….

___

Pe numele sau de scena Rosa, doamna cocheta s-a imbracat provocator, intr-o rochie mulata de culoare roz, si a ales o multime de podoabe sclipitoare, totul pentru a se pune in valoare cat mai bine. Smiley va fi luat in vizor direct de catre Rosa, care va incerca sa se evidenteze in fata acestuia chiar mai mult decat in fata celor trei jurati.

Blonda

Cu ce numar se va prezenta pe scena doamna Milevschi si cum ii vor aprecia reprezentatia Smiley, dar si Andra, Andi si Mihai Petre, vor putea vedea cei de acasa vineri seara, de la 20:30, intr-o noua editie incendiara “Romanii au talent”, numai la Pro Tv.

A.P
 

Citește și...