Acasă » LIFE STYLE » SMS de Sf. Maria. Cele mai frumoase mesaje şi urări pe care să le trimiţi astăzi

SMS de Sf. Maria. Cele mai frumoase mesaje şi urări pe care să le trimiţi astăzi

De: Cancan 08/09/2017 | 10:18
SMS de Sf. Maria. Cele mai frumoase mesaje şi urări pe care să le trimiţi astăzi

SMS de Sf. Maria. Fecioara Măria s-a născut într-o familie de creştini, Ioachim şi Ana. Deşi înaintaţi în vârstă, s-au rugat pentru a avea un copil. Îngerul Gavriil i-a vestit că rugăciunile lor au fost ascultate şi că Dumnezeu le va da cel mai de preţ dar, un prunc, ales al Domnului, pe care au botezat-o Maria. 

SMS de Sf. Maria. La data de 8 septembrie, creştinii sărbătoresc Naşterea Maicii Domnului, cunoscută drept Sfânta Măria Mică. Este prima sărbătoare din cursul anului bisericesc, care a început la 1 septembrie. 
 
Sfinţii Părinţi au rânduit că această sărbătoare să fie prăznuită pe 8 septembrie, pentru că 8 este cifra veşniciei, a vieţii veşnice. Această zi ne aminteşte şi de faptul că noi suntem chemaţi să intrăm în Împărăţia cea veşnică a iubirii Tatălui, Fiului şi Sfântului Duh, precizează site-ul CreştinOrtodox.ro
 
SMS de Sf. Maria. Din Maica Domnului S-a născut că Om, Fiul lui Dumnezeu cel Veşnic. Prin acordul ei şi prin lucrarea Sfântului Duh, ea a dat trup Fiului Veşnic al lui Dumnezeu. De aceea Biserica o preamăreşte că fiind mai cinstită decât Heruvimi şi mai mărită fără de asemănare decât Serafimii pentru că fără stricăciune a născut pe Dumnezeu Cuvântul. Cinstirea pe care Biserica i-o acordă este mai presus de cea a sfinţilor şi îngerilor, dar nu este identică şi nici superioară faţă de cea dăruită lui Dumnezeu. 

SMS de Sf. Maria. Ce nu ai voie să faci astăzi

Maica Domnului s-a născut din părinţii Ioachim şi Ana, înaintaţi în vârstă, că rod al rugăciunii lor. Ioachim provenea din casă lui David şi Ana din cea a lui Aaron, aşadar erau de neam împărătesc şi preoţesc. Dar acest lucru nu le aducea bucurie, pentru că în trecut, cei care erau lipsiţi de copii, erau socotiţi că fiind lipsiţi de binecuvântarea dumnezeiască. Şi din acest motiv erau ocărâţi de oameni, mai scrie CreştinOrtodox.ro.
 
În tradiţia populară există şi multe superstiţii legata de această sărbătoare. Printre altele, nu e voie să se aprindă focul în casă, pentru că aduce ghinion şi boală. La fel, ziua aceasta aduce ghinion celor care muncesc. De exemplu, se spune că bărbaţii se vor lovi, iar femeilor li se va arde mâncarea. În unele zone, există chiar superstiţia conform căreia dacă găteşti înainte de Sfânta Maria Mică, ţi se varsă oala cu mâncare şi îi arde pe copii. 

SMS de Sf. Maria. Urări pentru cei apropiaţi ţie

Fie ca din această zi sfântă, în drumul lin al vieţii tale să răsară mereu câte-o rază de soare care să-ţi aducă fericire şi bucurie. La mulţi ani de Sfântă Maria!
 
Zi specială pentru că astăzi este o zi specială pentru tine, mă alătur şi eu celor ce-ţi doresc din adâncul sufletului un sincer La Mulţi Ani!
 
Îngerii să-ţi călăuzească paşii La mulţi ani, Maria! Îngerii să-ţi călăuzească paşii, iar Sfântă Fecioara să-ţi lumineze drumul în viaţă.
 
Toata fericirea astăzi e ziua numelui tău, un nume simplu şi frumos, la fel de pur şi gingaş ca tine. Îţi doresc numai bine şi să ai parte de toată fericirea din lume. La Mulţi Ani!
 
Un ocean de sănătate, un munte de noroc, un camion cu bani şi un sincer: La mulţi ani!
 
La mulţi ani, plini de fericire şi de împliniri! Să te pupe norocul şi să ai numai zâmbete şi soare în calea ta!
 
Pregăteşte băutura, că venim să te urăm, este ziua ta de nume, şi la greu nu te lăsăm. La mulţi ani cu sănătate, bucurie şi de toate!
 
Nu ştiu dacă îţi place numele pe care ţi l-au ales părinţii, dar eu îţi urez din suflet un călduros La mulţi ani! Că-ţi place sau nu, e totuşi ziua ta!
 
Nu-ţi urez să ai parte de bani, că ştiu că eşti descurcăreţ, nu-ţi urez nici să devii star, căci pentru oamenii din viaţa ta eşti deja o celebritate, îţi doresc să fii sănătos şi vesel, că restul vin singure! La mulţi ani, prieten drag!
 
Maria! Da, tu! Eşti dată în urmărire de către gaşca de prieteni, căci azi e ziua ta şi toţi vor să te ureze şi să te îmbrăţişeze! Mă alătur şi eu lor, sperând că te vom găsi, dar până una-alta, îţi zic acum: La mulţi ani!

SMS de Sf. Maria. Mesaje pe care să le trimiţi apropiaţilor

Azi la meteo s-a anunţat cod galben de pupici şi de urări şi cred că responsabil pentru asta eşti tu. La mulţi ani!
 
Îţi doresc ca de ziua numelui tău să ţi se împlinească toate dorinţele, să fii fericit, iubit, să ai parte numai de raze de soare în viaţă. La Mulţi Ani!
 
Cu ocazia sărbătorii zilei tale de nume, îţi doresc multă sănătate şi fericire. Să ai parte numai de zile senine şi însorite!
 
Fie ca această zi să-ţi dechidă poarta unui viitor plin de succese. La mulţi ani!
 
Cu ocazia sărbătoririi numelui, primiţi un călduros “La mulţi ani”, multă sănătate, multe realizări şi tot ce vă doriţi lângă cei dragi. La mulţi ani!
 
Să ai parte numai de împliniri, iar viaţa să îţi fie o eternă sărbătoare! La mulţi ani!
 
Fie ca Dumnezeu să decoreze fiecare rază de soare care ajunge la tine cu succes, fericire şi prosperitate. La mulţi ani!
 
Fie ca toate împlinirile frumoase, sănătatea şi spiritul acestei zile să te însoţească pretutindeni. Îţi doresc o zi de Sf. Maria cât mai frumoasă!
 
Un cer albastru fără nori, în calea ta să fie, să ai în viaţă numai flori, noroc şi bucurie! La Mulţi Ani!
 

SMS de Sf. Maria. Urări haioase 

Nume de Sfântă Chiar daca ai nume de Sfântă ştiu ca diseară o sa dai de băut si o sa ne primeşti cu masa plină.
 
De Sf. Maria De Sf. Maria, zi de mare sărbătoare primeşte din partea mea cele mai sincere urâri de bine, sănătate, mult noroc si împlinirea tuturor dorinţelor.
 
La mulţi ani Maria! Sa te bucuri de viată, de zâmbete, de tot ce e frumos. La mulţi ani Maria!
 
Este o zi când sufletul învinge orice urma de tristeţe, când tot ce a fost greu ti se pare uşor. Este ziua numelui tău! La Mulţi Ani, Maria!
 
Fie ca toate întâmplările frumoase si spiritul acestei zile sa te însoţească pretutindeni. Iţi doresc o zi de Sf. Maria cat mai frumoasa!
 
De Sfântă Maria, zi sfântă, sa se răsfrângă asupra ta toata bunătatea si dragostea izvorâte dintr-o inima mare. La mulţi ani!
 
La mulţi ani si mult noroc în această zi specială. Îţi doresc să ţi se îndeplinească toate dorinţele. La mulţi ani, Maria!
 
Astăzi e ziua numelui tău, un nume simplu si frumos, la fel de pur si gingaş ca tine. Iţi doresc numai bine si sa ai parte de toata fericirea din lume!
 
La mulţi ani, Maria! Îngerii sa-ti călăuzească paşii si Sfântă Fecioara sa-ti lumineze drumul in viată!
 
Fie ca Sf. Fecioara Maria, al cărei nume li porţi, sa te ocrotească, sa-ti călăuzească paşii si sa-ti lumineze calea!
 
O sărbătorim pe Fecioara Maria şi te sărbătorim pe tine. Să rămâi mereu blândă, bună şi drăguţă cu toţi cei din jurul tău! La mulţi ani, Maria
 
Astăzi e ziua ta, o zi frumoasa pentru tine. La mulţi ani, Maria!

SMS de Sf. Maria. Urări pentru apropiaţi

Fie ca din aceasta zi sfântă, în drumul lin al vieţii tale să răsară mereu câte-o raza de soare care să-ţi aducă fericire şi bucurie. La mulţi ani de Sfântă Maria!
 
Fie ca Sfântă Maria sa decoreze fiecare raza de soare care ajunge la tine cu succes, fericire si prosperitate. La mulţi ani!
 
Întocmai ca Fecioara Maria al cărei nume li porţi, învaţă sa ierţi, sa fi mai bun, mai înţelept, sa mă ierţi când greşesc si sa mă înveţi sa fiu, la rândul meu, un om mai bun. La mulţi ani!
 
Pentru ca eşti o persoana atât de buna, de drăguţa si de loiala, îmi doresc ca Fecioara Maria sa aibă grija de tine, sa iţi călăuzească paşii si sa iţi lumineze calea in viată.
 
O zi frumoasa este ziua numelui tău! Sa te bucuri de viată, de zâmbete, de tot ce e frumos. La mulţi ani Maria!
 
De Sf. Maria, zi de mare sărbătoare primeşte din partea mea cele mai sincere urâri de bine, sănătate, mult noroc si împlinirea tuturor dorinţelor. Dumnezeu sa te călăuzească in tot cea-ce faci. La mulţi ani!
 
Sa ai o zi frumoasa si sa te bucuri de numele pe care li porţi. Sa fii fericita, iubita si bucuroasa. La mulţi ani de Sfântă Maria!
 
În această zi speciala, iţi transmit cele mai sincere urâri. Sa ai o viată plina de lucruri bune iar Sfântă Maria al cărei nume li porţi sa te ocrotească mereu. La mulţi ani de ziua numelui tău!
 
Zi sfântă De Sfântă Maria, zi sfântă, sa se răsfrângă asupra ta toata bunătatea si dragostea izvorâte dintr-o inima mare. La mulţi ani!
 
Mesaje de Sfânta Marie Ziua numelui tău Este o zi când sufletul învinge orice urma de tristeţe, când tot ce a fost greu ti se pare uşor. Este ziua numelui tău. La Mulţi Ani, Maria!
 
Prietena mea, Maria Sper sa ramai mereu un spirit tânăr si plin de viată, sa fim mereu împreuna si sa nu uitam niciodată frumoasa prietenie dintre noi. La mulţi ani Maria!

SMS de Sf. Maria. Urări pentru prieteni

La mulţi ani, Fecioara Maria să te călăuzească mereu şi să te ajute să învingi orice obstacol din viaţa ta! La mulţi ani, Marian!
 
Îţi urez să ai o zi a numelui la fel de luminoasă precum aripile unui fluture, la fel de fericită precum cântecul privighetoarei şi la fel de frumoasă precum o grădină plină cu flori. La mulţi ani, Maria!
 
E o zi când sufletul tău trebuie să învingă orice urmă de tristeţe şi să fie deschis pentru a primi cele mai frumoase momente. Este ziua numelui tău şi-ţi urez un sincer La Mulţi Ani, Mariana!
 
De ziua ce-ţi surâde-n prag şi-i porţi frumosul nume, eu îţi doresc tot ce-i mai drag şi mai frumos pe lume! La mulţi ani, Maria!
 
Azi e o zi specială, este ziua ta de nume, şi-ţi doresc din inimă numai fericire, sănătate şi lucruri bune! La mulţi ani, Marian!
 
Ai apărut în viaţa mea ca o minune, nu degeaba porţi un nume sfânt, spre tine ma îndrept acum c-o urare şi c-un bun gând, să fii mereu fericită, să zâmbeşti, să râzi mereu, şi să nu uiţi nici o clipă, că tu eşti diamantul meu! La mulţi ani, Maria mea!
 
Sper să rămâi mereu omul bun care eşti, iar zâmbetul să nu te părăsească niciodată. La mulţi ani!
 
Azi e ziua ta, bucură-te din plin de ea!

SMS de Sf. Maria. Urări pentru cei dragi

Pentru că astăzi este o zi specială pentru tine, mă alătur şi eu celor ce-ţi doresc din adâncul sufletului! La mulţi ani, Maria!
 
Este o zi când sufletul învinge orice urmă de tristeţe, când tot ce a fost greu ţi se pare uşor. Este ziua numelui tău. La mulţi ani, Maria!
 
De Sfântă Maria, zi sfântă, să se răsfrângă asupra ta toată bunătatea şi dragostea izvorâte dintr-o inimă mare. La mulţi ani!
 
La mulţi ani, Maria! Îngerii să-ţi călăuzească paşii, iar Sfântă Fecioara să-ţi lumineze drumul în viată.
 
Pentru că astăzi este o zi specială pentru tine, mă alătur şi eu celor ce-ţi doresc din adâncul sufletului un sincer La Mulţi Ani!
 
La mulţi ani şi mult noroc în această zi specială. Îţi dorim să ţi se îndeplinească toate dorinţele. Sănătate şi numai bucurii cu ocazia zilei tale de nume.
Fie ca Sf. Fecioară Maria, să te ocrotească, să-ţi călăuzească paşii şi să-ţi lumineze calea. La Mulţi Ani!
 
De ziua numelui tău, îţi doresc tot binele din lume, noroc, fericire şi sănătate. Să se îndeplinească toate dorinţele pe care o să ţi le pui. La mulţi ani, Maria!
 
Felicitări dragul meu cu ocazia acestei zile. Îţi urez să fii mereu sănătos, energic şi plin de bucurie. La mulţi ani!
Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Bancul de vineri | Femeile la dietă
Bancul de vineri | Femeile la dietă
FOTO. Cât de frumoasă e noua iubită cu care s-a cuplat la câteva zile după ce s-a afișat întâi cu logodnica și apoi cu amanta!
FOTO. Cât de frumoasă e noua iubită cu care s-a cuplat la câteva zile după...
Vlăduța Lupău, apariție INCEDIARĂ! A renunțat la haine și s-a fotografiat AȘA
Vlăduța Lupău, apariție INCEDIARĂ! A renunțat la haine și s-a fotografiat AȘA
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Latura rușinoasă a lui Ion Creangă. Cum devenise amantul femeilor căsătorite și cum a ajuns să aibă un copil din flori, cu o călugăriță
Latura rușinoasă a lui Ion Creangă. Cum devenise amantul femeilor căsătorite și cum a ajuns...
Pensii dublate pentru această categorie de români! Anunțul a fost făcut chiar înainte de Paște
Pensii dublate pentru această categorie de români! Anunțul a fost făcut chiar înainte de Paște
Primele rezultate în cazul fetiței de 4 ani care a murit după ce a mâncat macrou congelat. Ce s-a descoperit la analize
Primele rezultate în cazul fetiței de 4 ani care a murit după ce a mâncat...
După ce a câștigat 1 milion $ la loterie, o femeie s-a gândit să mai joace un bilet și a avut o surpriză neașteptată
După ce a câștigat 1 milion $ la loterie, o femeie s-a gândit să mai...
Frâna de motor: Când și cum ar trebui s-o folosești?
Frâna de motor: Când și cum ar trebui s-o folosești?
Horoscop chinezesc de weekend, 4 - 5 mai 2024: Zodia care vrea să exploreze mediul înconjurător
Horoscop chinezesc de weekend, 4 - 5 mai 2024: Zodia care vrea să exploreze mediul...
Biletul de adio al fetei de 13 ani care s-a aruncat de la etaj, pentru mama ei: Meriți!
Biletul de adio al fetei de 13 ani care s-a aruncat de la etaj, pentru...
Sebastian, provocat de băieți să o sărute pe Roberta. Cum au reacționat concurenții din casă. „Primul sărut e urât să fie dintr-o provocare.”
Sebastian, provocat de băieți să o sărute pe Roberta. Cum au reacționat concurenții din casă....
„Am crezut că sunt iubit. Pleacă!” Pepe a aruncat verigheta și nu s-a mai uitat înapoi! Adevărul din spatele gestului său
„Am crezut că sunt iubit. Pleacă!” Pepe a aruncat verigheta și nu s-a mai uitat...
Vremea 6 mai - 3 iunie 2024. La începutul săptămânii viitoare, temperaturile vor depăși 26 de grade Celsius
Vremea 6 mai - 3 iunie 2024. La începutul săptămânii viitoare, temperaturile vor depăși 26...
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
Când treci prin scanerul de securitate din aeroport agenții te văd dezbrăcat???
Când treci prin scanerul de securitate din aeroport agenții te văd dezbrăcat???
Erupție GIGANTICĂ pe Soare! Radiațiile AU AJUNS deja pe Pământ
Erupție GIGANTICĂ pe Soare! Radiațiile AU AJUNS deja pe Pământ
Lidia Buble a făcut anunțul: „Mă veți vedea în rochia de mireasă. Sunt gata de măritat, dacă trebuie și insistă cine trebuie...”
Lidia Buble a făcut anunțul: „Mă veți vedea în rochia de mireasă. Sunt gata de...
Animalul din România pe care suntem obligați să-l vindem la export. Îl mâncăm rar, dar avem un surplus uriaș de carne. Alte țări ne plătesc bani grei pentru el
Animalul din România pe care suntem obligați să-l vindem la export. Îl mâncăm rar, dar...
Fabrica din România care a uimit întreaga lume. A inventat un sistem pentru care se vor bate toți străinii
Fabrica din România care a uimit întreaga lume. A inventat un sistem pentru care se...
S-a stins marele artist al României. A fost cunoscut în întreaga lume
S-a stins marele artist al României. A fost cunoscut în întreaga lume
Scandal monstru între Florin Dumitrescu și Alex Dima. Chef-ul l-a jignit foarte urât. ''Nu mai mânca, dementule!''
Scandal monstru între Florin Dumitrescu și Alex Dima. Chef-ul l-a jignit foarte urât. ''Nu mai...
Jocuri gratuite pt. abonații PlayStation Plus Essential în mai 2024
Jocuri gratuite pt. abonații PlayStation Plus Essential în mai 2024
Ce efecte are cloropicrina, arma chimică folosită de Rusia în Ucraina
Ce efecte are cloropicrina, arma chimică folosită de Rusia în Ucraina
Devine obligatoriu și în România. Măsura se aplică în toate țările UE
Devine obligatoriu și în România. Măsura se aplică în toate țările UE
Kate Middleton, operată de medici italieni. Detaliul, ținut secret de clinica din Londra
Kate Middleton, operată de medici italieni. Detaliul, ținut secret de clinica din Londra
Cine câștigă Survivor All Stars 2024. El ia marele premiu de 100.000 de euro, de la Pro TV
Cine câștigă Survivor All Stars 2024. El ia marele premiu de 100.000 de euro, de...
Cât de frumoasă este şi cine este iubita milionarului care a fost timp de 8 ani amantul soţiei fratelui său
Cât de frumoasă este şi cine este iubita milionarului care a fost timp de 8...
Ce a putut să găsească o tânără într-un burger de pui cumpărat de la un fast-food celebru: „Era viu și mișca”
Ce a putut să găsească o tânără într-un burger de pui cumpărat de la un...
Oana Roman, dezvăluiri dureroase despre cea mai neagră noapte din viața ei. A fost la un pas să-și piardă viața:
Oana Roman, dezvăluiri dureroase despre cea mai neagră noapte din viața ei. A fost la...
Cântăreața de folclor care a fost scuipată, înjurată și dată afară dintr-o emisiune TV: ”Am fost la poliție”
Cântăreața de folclor care a fost scuipată, înjurată și dată afară dintr-o emisiune TV: ”Am...
Veste excelentă pentru toți pensionarii din țară. E anunțul pe care milioane de români îl așteptau
Veste excelentă pentru toți pensionarii din țară. E anunțul pe care milioane de români îl...
Șase zodii sunt favorizate de astre de pe 15 mai până la finalul anului. Noroc, bogății, relații noi și multe oportunități pentru acești nativi
Șase zodii sunt favorizate de astre de pe 15 mai până la finalul anului. Noroc,...