SOCANT! O eleva de 14 ani s-a aruncat de la etaj din cauza notelor mici!

Publicat: 22/01/2015 | 14:13
SOCANT! O eleva de 14 ani s-a aruncat de la etaj din cauza notelor mici!

Tragedie fara margini in Cluj. O eleva de 14 ani a Liceului Tehnologic Stefan cel Mare s-a aruncat de la etaj. Motivul se pare ca sunt motele mici de la scoala.

Tanara s-a speriat foarte tare de notele pe care le-a obtinut in ultima perioada si i-a fost foarte frica de reactia parintilor. Nu a stat mult pe ganduri si a recurs la acest gest. Familia este in stare de soc.

„Incidentul s-a petrecut astazi (ieri – n.r.) in timpul orelor. Din primele informatii, se pare ca eleva noastra de 14 ani s-a aruncat de la etaj deoarece ar fi motivat ca nu vrea ca parintii sa afle despre rezultatele sale. Ea este in stare buna si a plecat cu Ambulanta la Iasi impreuna cu parintii. Va pot spune ca nu era un copil care sa fi facut probleme pana acum si nici ca ar fi avut rezultate proaste la invatatura… Ea avea si note bune, dar si note mai putin bune. Oricum, aceasta era infiata si, la acest moment, nu pot spune mai multe”, a precizat prof. Adreiana Minciuna, directorul Liceului Tehnologic Stefan cel Mare din Cotnari.

aruncat

Printr-un miracol, fata a reusit sa scape doar o fractura la picioare si este in afara pericolului.
„Ne-a surprins prin reactia copilului si implicattile ei. La acest moment, scoala a demarat o ancheta. ISJ monitorizeaza ancheta. Dorim sa aflam detaliile, contextul educational si familial care a condus la acest gest extrem. Scoala si familia trebuie sa aiba in vedere in comunicarea cu elevii vulnerabilitatea specifica preadolescentei, care, in contextul unor presiuni psihologice genereaza labilitate emotionala, afectiva, care poate sa conduca la reactii necontrolate”, a precizat prof. Sabina Manea, purtatorul de cuvant al Inspectoratului Scolar.

Citește și...