Şoferul care a provocat accidentul de pe Dacia, reţinut

Publicat: 04/02/2018 | 21:22

Dragoş Bîrligea, şoferul care a provocat accidentul de pe Bulevardul Dacia, a fost reţinut pentru 24 de ore, informează Mediafax.ro. Cinci oameni au fost răniţi, sâmbătă după-amiază, în urma unui accident rutier în care au fost implicate patru maşini, pe Calea Griviţei din Capitală. Potrivit primelor informaţii, el şi-ar fi bătut soţia în timp ce conducea. Soţia lui le-a spus anchetatorilor că acesta ar fi încercat să o omoare, provocând intenţionat accidentul.

„Aveam viteză (..) Nu a fost cu intenţie. O excita (n.r. pe soţie ) când mergeam cu viteză”, a declarat bărbatul după ce a fost externat. Întrebat dacă era drogat, a răspuns: „Da, amândoi (n.r.- el şi soţia lui) eram”.

Dragoş Bîrligea deţine câteva studiouri de videochat. Bărbatul este din Câmpina, judeţul Prahova, dar locuieşte la Bucureşti, alături de soţia lui. Se pare că amândoi sunt consumatori, potrivit unor surse din cadrul anchetei. Sâmbătă după-amiază, bărbatul a ameninţat-o că o omoară, a provocat un accident rutier pe Calea Griviţei, iar conflictul a continuat şi după, când femeia a încercat să fugă cu un taxi.

Bărbatul ar fi urlat la femeie: „TE OMOR!”. Femeia a mai spus că partenerul său era drogat. Bărbatul a lovit-o pe femeie în continuare până la venirea poliţiei. Abia după ce a ajuns poliţia şi l-a imobilizat, femeia a reuşit să scape de loviturile acestuia. După ce a realizat ce a făcut, şoferul a intrat intenţionat cu capul în geamul unui taxi, spunând că vrea să se sinucidă. Poliţiştii au confirmat că şoferul care a produs accidentul de pe Calea Griviţei din Capitală consumase cocaină.

Citește și...