Sondaj fluviu realizat de reporterii CANCAN.ro! La ce se asteapta vedetele de la viitorul presedinte al Romaniei!

Publicat: 16/09/2014 | 00:53

Sondaj fara precedent realizat de reporterii Cancan.ro! In premiera in presa romaneasca, pentru alegerile prezidentiale care vor avea loc in luna noiembrie, am intervievat aproape 100 de vedete.

Ce asteptari au vedete de la persoana care va sta urmatorii patru ani in fotoliul de la Cotroceni si cum ar trebui sa fie noul presedinte al Romaniei aflati numai pe cancan.ro, intr-un sondaj-fluviu, realizat pe parcursul unei saptamani de documentare. Astazi va prezentam primul set de personalitati care si-au facut publice asteptarile de la politicieni, numai pe cancan.ro!

Bianca Dragusanu il vede pe noul presedinte drept un om integru, capabil sa aduca vantul schimbarii in Romania, si care sa se implice mai mult in chestiunile de stat.

Bianca Dragusanu:presedintele, un om integru
Bianca Dragusanu:presedintele, un om integru

 

Unul din cei mai apreciati interpreti de muzica usoara, Marcel Pavel, crede ca cea mai importanta calitate a unui presedinte este sa-si iubeasca tara. Si moralitatea acestuia este foarte importanta, considera interpretul.

Marcel Pavel:trebuie sa-si iubeasca tara
Marcel Pavel:trebuie sa-si iubeasca tara

 

Cantareata Ruby, pe numele ei real Ana Claudia Grigore, considera ca devotamentul fata de tara si popor trebuie sa fie cea mai importanta calitate a celui care va primi mandatul pentru urmatorii patru ani la conducerea Romaniei. Acesta trebuie sa se gandeasca permanent la popor, nu numai la apropiatii sai.

Ruby:devotamentul fata de popor face un presedinte
Ruby:devotamentul fata de popor face un presedinte

 

Stabilitatea este cuvantul-cheie invocat de interpretul Gabriel Cotabita, care considera ca noul presedinte trebuie sa comunice putin, dar numai chestiunile esentiale, iar apoi sa nu-si contrazica propriile declaratii.

Gabriel Cotabita:stabilitatea e calitatea cheie a presedintelui
Gabriel Cotabita:stabilitatea e calitatea cheie a presedintelui

 

Sore Mihalache, actriţă de televiziune, dansatoare şi cântăreaţă de muzică pop este dezamagita de intreaga clasa politica si nu crede ca un singur om la carma Romaniei ar putea indrepta lucrurile.

Sore este total dezamagita si nici nu stie ce asteptari are
Sore este total dezamagita si nici nu stie ce asteptari are

 

Pentru sportiva Ana Maria Branza, multiplă campioană naţională la scrima, la juniori şi seniori, presedintele tarii trebuie sa fie doar un OM. Restul calitatilor sunt subsecvente.

Sportiva Ana Maria Branza:presedintele trebuie sa fie un OM
Sportiva Ana Maria Branza:presedintele trebuie sa fie un OM

 

Actrita de telenovele Doinita Oancea considera si ea, devotamentul de tara ca fiind principala calitate a unui presedinte. “Nu trebuie sa fie interesat de ciolan” a pus punctul pe I actrita din “Inima de Tigan”

Interpreta de muzica populara Veronica Magureanu considera patriotismul calitatea esentiala care ii este necesara viitorului presedinte al Romaniei.

 

„Sa faca ceva”

 Primul om din stat ar trebui sa fie, pentru starleta Roxana Nemes, devenita cunoscuta dupa ce a pozat in revistele pentru barbati, o persoana care trebuie “sa faca ceva” si pentru ceilalti oameni, nu numai pentru propria persoana. Mai exact, un presedinte care sa se gandeasca la binele colectiv.

Cantareata de muzica populara Steliana Sima considera ca impartialitatea este principala calitate a unui presedinte ideal pentru Romania. Un reprezentant al Romaniei ar trebui sa uite ca face parte dintr-un partid poltic, sa fie onest, cult si sa trateze pe toata lumea in acelasi mod. Valorile nationale sunt cele mai importante elemente care trebui ocrotite de presedinte, care este necesar sa aiba ceva din “demnitatea stramosilor nostri daci”

 

„Alb Negru” crede in presedintele-mediator

 

“Presedintele-mediator” eeste necesar Romaniei in aceasta perioada macinata de conflicte interne si externe, crede Andrei din trupa “Alb Negru”. Presedintele este cel care trebuie sa impinga tara noastra inainte, nu sa o priveasca cum involueaza.

Ionut “Pitbull” Atodiresei, cunoscut luptator de kick-boxing, crede in roul social al presedintelui: sa fie corect, sa-si mentina promisiunile din campanie si sa ajute cetatenii cu probleme

Adriana Stefan, interpreta de muzica populara, crede in adevar. Ea vrea ca noul presedinte sa nu minta.

 

Reprezentantul Romaniei trebuie „sa arate a presedinte”

 

Burlacul Bogdan Vladau mizeaza pe inteligenta viitorului conducator al Romaniei, dar, in concordanta cu ocupatia sa de model, crede ca presedintele tarii trebuie “sa arate a presedinte”.

Lupatatorul Bogdan Stoica a rezumat in cateva cuvinte ce cred romanii de rand despre toti cei care s-au perindat la conducerea tarii: sa fie o persoana care sa puna intersele tarii mai presus decat propriile sale interese.

“Sa se mai gandeasca si la altii, nu numai la el. Sa vada cum s-ar trai dintr-o pensie de 600 de lei”. Acesta este tactica pe care considera ca ar trebui sa o aplice presedintele Romaniei cantareata de muzica populara Alina Radi.

Presedintele sa aiba calitati de monarh

Antreprenorul Marius Ghenea, fondatorul uneia dintre cele mai de succes afaceri din domeniul IT, considera ca presedintele Romaniei ar trebui sa imprumute cateva dintre prerogativele unui rege. Monarhia constitutionala este solutia dezvoltarii Romaniei, crede milionarul.

Fotbalistul Ionel Danciulescu crede ca cea mai importanta calitate a presedintelui este sa-si respecte promisiunile fata de electorat si sa nu uite niciodata de unde a plecat.
 

Citește și...