Sondaj Sociopol – Romanii au incredere in Victor Ponta, sunt pentru inceperea exploatarii la Rosia Montana si sustin eutanasierea

Publicat: 14/09/2013 | 21:17
Sondaj Sociopol – Romanii au incredere in Victor Ponta, sunt pentru inceperea exploatarii la Rosia Montana si sustin eutanasierea

Romanii au spus DA pentru Victor Ponta, Rosia Montana si eutanasierea cainilor maidanezi. Este concluzia unui studiu Sociopol realizat in perioada 9 - 12 septembrie 2013.

Specialistii au intervievat populatia adulta neinstitutionalizata a Romaniei. 1017 persoane au raspuns la intrebarile sociologilor.

Iata concluziile acestora:

Victor Ponta se mentine la un nivel de incredere ridicat. 41% dintre intervievati au spus ca au incredere in premierul tarii, in timp ce 51% s-au declarat multumiti de activitatea acestuia de pana acum.

Sondaj Sociopol - 1

Sondaj Sociopol - 2

Cat despre Rosia Montana, lumea sustine solutia dezbaterii parlamentare, precum si nevoia de locuri de munca. 95% dintre cei intervievati au declarat ca au urmarit dezbaterile de la televizor. Dintre acestia, 52% au spus ca sustin inceperea exploatarii.

Sondaj Sociopol - 3

Sondaj Sociopol - 5

In disputa dintre Crin Antonescu si Victor Ponta pe tema Rosia Montana, are castig de cauza premierul. E preferata dezbaterea parlamentara asumarii raspunderii de catre Guvern.

Sondaj Sociopol - 4

Sondaj Sociopol - 6

Sondaj Sociopol - 7

In continuare, numarul celor care doresc eutanasierea cainilor fara stapan este considerabil mai mare decat al celor care doresc sterilizarea cainilor fara stapan.

Sondaj Sociopol - 8

Sondaj Sociopol - 9

Daca 97% din cei care au raspuns intrebarilor sociologilor au urmarit subiectul la televizor, o majoritate de 60% spun ca maidanezii ar trebui eutanasiati.

R.N.

Banner