Sora lui Sergiu Nicolaescu a facut un pas URIAS! Poate anula testamentul lasat de fratele ei: „M-au ajutat prietenii”

Publicat: 04/03/2014 | 08:26

Sora lui Sergiu Nicolaescu se lupta in instante pentru a anula testamentul lasat de fratele ei. Chiar daca pensia de 600 de lei este singurul ei venit, femeia in varsta de 86 de ani spune ca a reusit sa plateasca taxa de timbru.

Iolanda Nicolaescu spune ca testamentul lasat sa fratele ei este fals si l-a contestat in instanta. Femeia se judeca acum cu cumnata sa, Dana Nicolescu, intr-un proces care a ajuns pe masa magistratilor de la Judecatoria Sectorului 1, insa a fost mutat mai apoi la Tribunalul Bucuresti.

Sora lui Sergiu Nicolaescu a fost obligata sa plateasca taxa de timbru, care este mult mai mare decat pensia sa. Pentru ca nu avea cum sa plateasca, Iolanda Nicolaescu le-a cerut judecatorilor sa ii micsoreze taxa, iar in loc de 25.000 de lei s-a stabilit ca trebuie sa plateasca doar 3000 lei.

sergiu

Am terminat. Am platit taxa, iar acum astept procesul. Nu vreau sa mai spun nimic pana nu se rezolva cu procesul. Am achitat taxa si nu imi mai trebuie nimic. M-au ajutat si prietenii„, a spus Iolanda Nicolescu pentru ziarul Ring.

Este fals testamentul lui Sergiu Nicolaescu?

Iolanda Nicolaescu spune ca semnatura de pe testament nu seamana cu cea a regizorului care a murit pe 3 ianuarie 2013.
„Eu am vazut testamentul, nu seamana deloc cu semnatura lui. Nu cred ca nu a pomenit nimic de mine… Eu nu exist? Intre mine si fratele meu a fost o legatura cum rar mai intalnesti, am renuntat la multe pentru el.”, a mai spus Iolanda Nicolaescu.
____________________
Citeste si
Nu trece saptamana fara ca Dana, vaduva regretatului maestru Sergiu Nicolaescu, sa nu vina la mormantul acestuia!

Sora lui Sergiu Nicolaescu nu renunta la lupta cu vaduva regizorului! Afla ce au decis judecatorii
____________________

D.C.

Citește și...