Sora lui Sergiu Nicolaescu: „El toată viaţa şi-a dorit să fie incinerat! A spus că nu-şi doreşte să-l mănânce viermii”

Publicat: 04/01/2013 | 21:46
Sora lui Sergiu Nicolaescu: „El toată viaţa şi-a dorit să fie incinerat! A spus că nu-şi doreşte să-l mănânce viermii”

Astăzi a avut loc priveghiul regizorului Sergiu Nicolaescu, înainte ca trupul neînsufleţit al acestuia să fie incinerat mâine, la decizia soţiei sale, Dana.

Potrivit RTV, presupusul fiu nelegitim al regizorului a trimis o ordonanţă către Judecătoria Sectorului 1 din Capitală prin care interzice procedura de incinerare a regizorului, până se pot colecta proble astfel încât să fie făcut testul de paternitate.

Tot la RTV, în direct, a intrat sora lui Sergiu Nicolaescu care a spus foarte clar: „Nu cred în existenţa acelor hârtii”.

Întrebată dacă familia este de acord cu procedura de incinerare, ea a mărturisit: „Normal. El şi-a dorit să fie incinerat. Eu nu vreau să mă mănânce viermii, asta a spus.
Pentru el incinerarea nu însemna o crimă”
.

Sergiu era foarte credincios în adevăratul sens al cuvântului. Şi nu era genul care să facă paradă, în sufletul lui era.

În timpul lui Ceauşescu a fost la mănăstirea Tismana, lucru pe care nu mi l-a spus, ci l-am aflat ulterior de la stareţa de acolo atunci când m-am dus şi eu, şi a intrat înăuntru şi a rugat-o pe maică să intre în biserică.

Primul lucru pe care l-a făcut a fost să-şi pună cruciuliţa pe care mereu o purta la gât pe o icoană, ca să o sfinţească, şi s-a închinat„, a continuat Iolanda Nicolaescu.

Întrebată dacă ar fi de acord cu testul ADN, sora regizorului a spus: „Da bineînţeles, oricând sunt de acord să fac ADN-ul şi să văd că este fiul fratelui meu”.

Cât despre soţia lui, Iolanda Nicolaescu a spus: „Este o fata foarte bună şi docilă. Nu a dus-o nici la restaurante, nici la baruri şi a acceptat această chestie.

Au avut problemele specifice unei căsnicii şi nu pot spune că fratele meu nu a fost dificil”.
 

Ana Tepsanu

Citește și...