Sorana ex-ASIA, la un pas de depresie: „Cand ma uit prin oglinda, la mine, ma pufneste rasul”

Publicat: 23/11/2014 | 22:09
Sorana ex-ASIA, la un pas de depresie: „Cand ma uit prin oglinda, la mine, ma pufneste rasul”

Sorana (Ex. ASIA) a trecut printr-un divort anul acesta, iar perioada care nu a urmat nu a fost deloc frumoasa. Cantareata recunoaste ca a fost la un pas de depresie, insa a reusit sa se salveze singura.

In urma cu aproape 5 luni, Sorana (31 de ani) si Paul Moga semnau in mare secret actele de divort, la notar, si puneau capat unei casnicii de 2 ani. Cantareata a revenit la numele de fata, Mohamad, iar faptul ca nu aveau copii a facut despartirea sa fie un pic mai usoara. Insa chiar si asa, bruneta povesteste ca a trecut prin momente grele.

sorana

„Inca putin si vine un an nou. Cand ma uit prin oglinda, la mine, ma pufneste rasul…ori ceva de genul. Cand mi-am schimbat toate planurile, nu-mi aduc aminte. M-am surprins de atatea ori in acest an, am crescut, am invatat, am uitat, am iertat, am iubit, iubesc.
Am descoperit ca sunt mai puternica decat credeam. M-am smuls singura din bratele depresiei, m-am sters de praf si am zambit. Am plans de multe ori. Cred ca nu am plans niciodata atat de mult. Apoi am ras. Inca rad. Uneori ironic, de mine ori in sinea mea. Alteori din toata inima, cu lacrimi chiar”
, a spus Sorana.

CITESTE SI

A ajuns de urgenta la spital, iar diagnosticul medicilor a ingrozit-o! „E vorba de un microb la plamani”

Decizia care i-a socat pe toti apropiatii ei! Ce hotarare a luat Sorana ex- ASIA in privinta fostului ei sot, care a inselat-o
 

A fost inselata

sorana

Sorana a decis sa divorteze de Paul dupa ce a aflat ca a fost inselata. Nu a incercat sa il ierte si nici sa treaca peste. Presa a aflat rapid de aventura fostului ei sot, care a apelat la serviciile unei dame de companie. Inainte de aceasta casnicie, Sorana a mai fost logodita cu Claudiu Patrascu. Cei doi au format un cuplu timp de 3 ani.

D.C.

Citește și...