Sorana ex-ASIA nu mai arata deloc asa! Cat de mult s-a schimbat artista

Publicat: 30/10/2015 | 12:27

Fosta componenta a trupei ASIA s-a schimbat radical. Sorana Mohamad nu mai aduce deloc cu cea care canta in anul 2000 melodia "Ia cu tine si inima mea".

 In anii 2000 Sorana era bruneta si poza sexy in tinute provocatoare. Vedeta a trecut printr-o transformare incredibila din punct de vedere fizic. Sorana Mohamad si-a schimbat look-ul, ea s-a tuns, si-a facut breton si s-a vopsit blonda, fiind de nerecunoscut.

 

Sorana Mohamad

CITESTE SI:

Ea este femeia pentru care a lasat-o pe Sorana! Primele imagini cu amanta sotului cantaretei! De cand o traducea de fapt Paul!

Sorana ex-ASIA o sa planga in hohote! Dupa ce a inselat-o cu o prostituata, fostul sot s-a insurat si a facut copil cu alta

Sorana Mohamad

 

Sorana Mohamad s-a casatorit in 2012 cu ofiterul Paul Moga, insa a divortat dupa 2 ani, deoarece acesta a inselat-o. Barbatul si-a refacut viata cu o studenta din Targu Jiu, cu care are si un copil.

Sorana Mohamad

Trupa A.S.I.A. a fost o formatie romanească de muzica pop infiintata pe data de 8 martie 1999 si destramata in anul 2006. Numele formatiei constituie un acronim al prenumelor celor patru cantarete care au alcatuit formatia initiala: Anca, Sorana, Irina, Anemona.
 

Diana Iordache

 

 

Citește și...