Sorin Oprescu, alaturi de elevi la o actiune de infrumusetare a podurilor Izvor si Hasdeu

Publicat: 08/06/2012 | 00:00
Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a participat astazi, alaturi de 35 de elevi, la o actiune de infrumusetare a podurilor Izvor si Hasdeu.

„Copii acestia sunt formidabili si actiunea aceasta le face educatie pentru verde si incerc si eu sa fac sa arate altfel podurile. Este un mic inceput, incepe macar sa aibe un aspect civilizat si placut si atunci toata lumea este multumita sau sper din tot sufletul sa fie multumita”, ne-a declarat primarul general Sorin Oprescu.

Primaria Municipiului Bucuresti, prin Directia de Mediu, in colaborare cu Apa Nova Bucuresti si alaturi de 35 de voluntari de mediu ai Colegiului National Ion Neculce, au participat astazi la o actiune de infrumusetare a podurilor peste Raul Dambovita. Au fost vizitate Podul Izvor si Podul Hasdeu, unde elevii au plantat flori in jardinierele montate pe balustradele podurilor. Evenimentul s-a desfasurat sub solganul „Tu faci Capitala verde!” si face parte din seria de actiuni dedicate copiilor si protectiei mediului din cadrul saptamanii „Protejati Copiii si Mediul”.

Citește și...