Sorin Oprescu s-a implicat in ajutorarea copiilor aflati in dificultate! Vezi despre ce este vorba!

Publicat: 28/11/2014 | 17:27

Primarul General, Sorin Oprescu, a fost prezent astazi, la sediul Creart, unde, in parteneriat cu Asociatia SOS Satele Copiilor, a lansat Campania umanitara "Daruieste, fii mai bun! Si tu poti fi Mos Craciun".

In cadrul evenimentului s-a lansat o carte de povesti, toate incasarile rezultate din achizitionarea acesteia fiind utilizate in beneficiul a 240 de copii si tineri aflati in grija SOS Satele Copiilor.

Primarul general Sorin Oprescu a fost astazi prezent la o lansare de carte
Primarul general Sorin Oprescu a fost astazi prezent la o lansare de carte

„Prin aceasta campanie dorim sa ajutam SOS Satele Copiilor sa cladeasca celor mici un viitor. Sa simta ce inseamna acasa, sa poata visa frumos, sa stie ca undeva, cineva se gandeste la ei. Haideţi ca impreuna sa daruim clipe din viaţa noastra pentru o viaţa de om!”, a declarat Primarul General, Sorin Oprescu.

Cartea de povesti lansata a fost scrisa de o colega a primarului general, a fost scrisa de Mona Bica, care lucreaza la biroul de presa
Cartea de povesti lansata a fost scrisa de o colega a primarului general, a fost scrisa de Mona Bica, care lucreaza la biroul de presa

Cartea se vinde la Bucharest Christmas Market

Municipalitatea a pus la dispozitia Asociatiei SOS Satele Copiilor o casuta la Bucharest Christmas Market, in Piata Universitatii, de unde vizitatorii pot achizitiona volumul de povesti. Tot la casuta SOS va fi amplasat „un bradut al dorintelor” impodobit cu stelute in care copiii i-au scris lui Mos Craciun ce isi doresc. Vizitatorii care vor sa se implice, pot alege o steluta din brad si pot face o donatie pentru copiii defavorizati aflati in grija SOS Satele Copiilor.

Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu
Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu

In perioada 29 noiembrie – 28 decembrie, la Piata Universitatii si Cismigiu, Primaria Capitalei, prin Creart, organizeaza Bucharest Christmas Market, aflat la cea de-a treia editie. Timp de o luna, vizitatorii sunt asteptati cu o suta de casute de poveste, spectacole de muzica populara, colinde, concerte ale artistilor consacrati, casuta lui Mos Craciun, un carusel de basm si alte suprize.

Cartea lansata astazi
Cartea lansata astazi

CITESTE SI

Sorin Oprescu participa la o campanie umanitara. Edilul Capitalei se implica in ajutorarea copiilor aflati in dificultate

Sorin Oprescu are planuri mari pentru infrastructura sportiva din Capitala! Primarul general a inaugurat astazi Academia de Tenis!

Sorin Oprescu face anuntul asteptat de toti soferii : „Speram ca intr-o luna jumatate Pasajul Mihai Bravu sa fie deschis!”


Maine se aprind luminitele in Capitala

Primarul General, Sorin Oprescu, va da startul sarbatorilor de iarna, maine, 29 noiembrie, in ajun de Sfantul Andrei, la ora 18.00, la Bucharest Christmas Market, din Piata Universitatii, cand vor fi aprinse luminile de sarbatori. Anul acesta, aproape trei milioane de beculete de tip LED vor impodobi Bucurestiul, pe un traseu de 24 de kilometri. (A.S.)
 

Citește și...