Sotia lui Prigoana si-a gasit tata de imprumut pentru copii! A inceput cu stangul inca de la primul “test”: a pus in pericol…

Publicat: 28/04/2015 | 00:25

Razboiul dintre Prigoana si sotia lui este departe de a se fi terminat! CANCAN.ro a intrat in posesie unor filmari grotesti, in care afaceristul este ironizat, in fata fiului cel mic, de catre prezentatoarea TV si un prieten foarte apropiat.

Ca este o persoana cu simtul umorului si mereu dezinvolta, asta stie toata lumea despre sotia lui Silviu Prigoana, si probabil ca acestea sunt si unele dintre calitatile care l-au impresionat pe afacerist, atunci cand s-au cunoscut. Numai ca se pare ca, mai nou, celebra przentatoare TV a inceput sa-si foloseasca atributele in defavoarea celui care inca ii este sot.

Vedeta a dorit sa se vada cu Prigoana, desi nu are un motiv intemeiat sau legal
Vedeta a dorit sa se vada cu Prigoana, desi nu are un motiv intemeiat sau legal

Mai exact, CANCAN.ro a intrat in posesia unor filmari in care vedeta, alaturi de un prieten apropiat, face glume pe seama lui Prigoana, chiar in prezenta unuia dintre baieti si implicandu-l active in “jocul” lor.


A gasit tata de imprumut pentru baietii ei?

 

Asa a ales prezentatoarea TV sa isi distreze baiatul cel mic
Asa a ales prezentatoarea TV sa isi distreze baiatul cel mic

“Deghizat” in Prigoana, cu mustata si dat cu ruj ca si cand ar avea buzele mai umflate decat ale Loredanei Chivu, amicul prezentatoarei TV tine baietelul in brate, in timp ce vedeta il tot chestioneaza cu intrebarea “Cum iti zice tie Prigoana”. In tot acest timp, catelul familiei ii calareste piciorul barbatului, spectacol grotesc la care cel mic se uita cu atentie, neintelegand ce se intamla in jurul ei. 

In tot acest timp, baiatelul bia dca a scos cateva cuvinte
In tot acest timp, baiatelul bia dca a scos cateva cuvinte

  Vedeta si amicul ei par extrem de binedispusi si amuzati de sceneta pe care au pus-o pe rol, pe inregistrare auzindu-se multe rasete si ranjete. Si, de parca asta nu ar fi tot, la un moment dat barbatul incepe sa pufaie de zor dintr-o tigara, asta in timp ce in continuare il tine pe baiat in brarte.

Amicul Adrianei a fumat fix langa baietel
Amicul Adrianei a fumat fix langa baietel

Insa, in familia prezentatoarei TV e un lucru deja obisnuit ca adultii sa fumeze la greu in preajma copiilor, atat ea, cat si mama ei facand asta indiferent daca se afla intr-un local sau in aer liber.

 

Divortul s-a amanat!

 

Silviu Prigoana

Sotii Prigoana ar fi trebuit sa divrteze spatamana trecuta, la cel de-al doilea termen al procesului, dar totul a fost amanat, fapt care nu i-a picat deloc bine prezentatoarei TV. Judecatorii au respins cererea prezentatoarei TV pentru custodia exclusiva a copiilor, motiv pentru care cei doi soti se vor vedea iarasi la Tribunal la sfarsitul lunii mai, cand vor fi audiati alti martori.

 

 

M.P.

Citește și...