Speak vorbeste IN PREMIERA despre relatia cu Adelina Pestritu: „Avem o relatie cu doua …”

Publicat: 24/04/2014 | 17:27
Speak vorbeste IN PREMIERA despre relatia cu Adelina Pestritu: „Avem o relatie cu doua …”

S-au ascuns cat s-au ascuns, insa paparazzi i-au prins in fapt. Adelina Pestritu si Speak au o relatie, iar asta nu mai este nicio noutate. Cantaretul a vorbit pentru prima oara despre Adelina.

Speak nu a mai negat ca este intr-o relatie cu Adelina, insa a refuzat sa dea foarte multe detalii. Omul care a lansat melodia “Lasa-ma-mi place” spune ca este impreuna cu prezentatoarea tv cu doua zile inainte sa fie prinsi in fapt de paparazzi.

“Eu si Adelina avem o relatie dinainte cu doua zile ca paparazzi sa ne filmeze impreuna. Ne este foarte bine si mai mult nu vreau sa zic pentru ca se vor extrage din context mai multe vorbe. Am o relatie cu Adelina Pestritu. Nu mi-am petrecut noptile la ea. Eram despatit de Adriana. Vreau sa ne respectati intimitatea”, a declarat Speak la AcasaTV.
__________________
Citeste si
Primele poze din intimitatea Adelinei Pestritu cu Speak! Totul a fost facut public chiar de bruneta!

Gafa de proportii marca Adelina Pestritu! S-a facut de ras in fata fanilor dupa ce…. La asta nu te asteptai din partea ei!
__________________

Speak si Adelina au dat nas in nas cu Adriana Marinescu

O iesire banala se putea termina foarte prost pentru Speak. Pur intamplator, cantaretul a dat nas in nas cu fosta iubita inselata, care nu era deloc binedispusa. Colac peste pupaza, nici Speak nu era singur, ci insotit de actuala iubita, Adelina Pestritu.
Incurcate sunt caile vietii, mai ales atunci cand esti celebru si iti inseli iubita cu o alta femeie celebra, care, pe deasupra, afla din presa ca a fost tradata si inlocuita. Nu vorbim despre subiectul unei carti, ci despre o poveste reala. Personajele principale? Un cantaret, Speak, Adelina Pestritu, dar o fosta iubita extrem de nervoasa,dansatoarea Adriana Marinescu. Daca, pana acum, lucrurile au fost extrem de simple, avand in vedere ca dansatoarea s-a aflat in Mexic, alaturi de trupa Fly Project, iata ca, intre timp, totul s-a complicat pentru prietenul cel mai bun al lui Alex Velea.

Speak si Adriana erau impreuna de patru ani si pareau foarte fericiti
Speak si Adriana erau impreuna de patru ani si pareau foarte fericiti

Zilele trecute, Speak a dat nas in nas cu fosta iubita, Adriana, care a aflat din presa ca iubitul este implicat intr-o alta relatie. Problema nu ar fi faptul ca s-au vazut, ci ca artistul nu se afla singur.

Adelina radiaza de fericire de cand este cu Speak
Adelina radiaza de fericire de cand este cu Speak

Ba mai mult, el nu era insotit de oricine, ci de actuala iubita, Adelina Pestritu. Intalnirea nu a fost una cu scantei, insa fiecare dintre cele trei personaje s-a simtit stanjenita:
„A fost un moment socant. Adriana a ramas blocata, parca nu ii venea sa creada. Ea inca il iubeste mult pe Speak si sufera enorm. Nu este usor sa il vezi pe cel cu care ai fost timp de patru ani, alaturi de o alta femeie. Insa, Adriana este o doamna, asa ca s-a prefacut ca nu vede.Va dati seama ca nici lui nu i-a picat bine, o respecta mult pe fosta iubita. Si el a iubit-o mult, insa asa sunt caile Domnului. Nu a fost sa fie”, a declarat un apropiat al artistului, pentru CANCAN.ro.

D.C.
 

Citește și...