Spice Girls s-a reunit! Mel B. are 42 de ani, dar arată mai bine ca la 20. Cum a pozat în lenjerie intimă

Publicat: 03/02/2018 | 15:08

Spice Girls s-au reunit! Pe reţelele de socializare, pozele de la reunirea Spice Girls au adunat sute de mii de like-uri. Cele cinci fete care au compus Spice Girls s-au întâlnit noaptea trecută, fiind foarte fericite că au reuşit acest lucru.

La 42 de ani, Mel B. arată senzaţional. Cântăreaţa a publicat pe contul ei de Instagram câteva imagini cu ea în lenjerie intimă, iar forma ei fizică este impresionantă. „Da, sunt în bikini, da, am 42 de ani”, a scris Mel B. pe Instagram.

Mel B. şi-a arătat recunoştinţa pentru colegele ei din Spice Girls. „Aceste femei uimitoare m-au ajutat să devin ceea ce sunt, aşa că tuturor fetelor le transmit: prietenia nu se încheie niciodată!!!! Boom”, a scris Mel B. pe Instagram.

Mel B. în lenjerie intimă la 42 de ani
Mel B. în lenjerie intimă la 42 de ani

Mel B. a divorţat în urmă cu un an. Cauza: n-ar mai fi vrut să facă sex în trei!

Mel B. a divorţat în martie 2017 de soţul ei, Stephen Belafonte, de aceeaşi vârstă cu ea. Cauza ar fi faptul că Mel B. nu ar mai fi vrut să facă sex în trei. Anumite surse susţineau că Mel. B. a acceptat să facă amor cu bărbatul ei şi cu încă o femeie, stripteuză, însă a decis să pună punct acestor „escapade” şi să divorţeze.

În urma divorţului, Mel B. trebuie să îi plătescă producătorului de film trei milioane de lire în următorii trei ani, plus 3.5 milioane din vânzarea casei pe care o au împreună. „Mel îi dă mult mai puţin decât cred oamenii. Avocaţii ei l-au făcut să distrugă videoclipurile explicite, pe care a susţinut că le are în care a surprins-o păe vedetă în timp ce era implicată în acţiuni sexuale sub influenţa presupusă a drogurilor şi alcoolului. În cazul în care va întrerupe această înţelegere şi va face publice imaginile, va fi obligat să dea înapoi milioane”, a declarat o sursă apropiată de Mel B. şi de fostul ei soţ, Stephen Belafonte.

 

 

 

Citește și...