Acasă » Știri » Sport » Fotbal » Asta e secretul pe care nimeni nu l-a stiut despre noul „Diamant” al fotbalului romanesc! Drama prin care trece Dorin Rotariu

Asta e secretul pe care nimeni nu l-a stiut despre noul „Diamant” al fotbalului romanesc! Drama prin care trece Dorin Rotariu

De: Cancan 27/03/2014 | 17:20
Asta e secretul pe care nimeni nu l-a stiut despre noul Diamant al fotbalului romanesc! Drama prin care trece Dorin Rotariu
Pustiul este considerat un adevarat geniu al sportului rege

Are numai 18 ani, insa este considerat viitorul Adrian Ilie al Romaniei. Dorin Rotariu are insa si o povara de nedescris pe suflet, despre care putini stiu. Mama acestuia sufera de o boala severa si are nevoie de tratament, dar si de o dieta stricta.

Spectacol, derby, traditie. Asa putem defini meciul cu numarul 154 dintre Steaua si Dinamo, care se va juca diseara, pe Arena Nationala. Cele doua eterne rivale se vor intalni in semifinalele Cupei Romaniei, iar partida si va fi difuzata in transmisiune directa de PRO TV, incepand cu ora 20:30.
Daca Laurentiu Reghecampf spera sa aduca victoria in Ghencea cu ajutorul lui Alex Chipciu si al lui Lucian Sanmartean, Flavius Stoican este convins ca mijlocasul Dorin Rotariu va face diferenta pe teren in favoarea lui Dinamo.

Dorin Rotariu

La numai 18 ani, pustiul este considerat un mic geniu balonului rotund, iar echipe precum Manchester United si Arsenal Londra il monitorizeaza inca de anul trecut. Protejat de antrenor si iubit de suporteri, toti dinamovistii se asteapta ca pustiul minune sa „isi dea sufletul” diseara, pe teren, pentru culorile alb-rosii, si sa inscrie macar un gol. Putini stiu insa ca Dorin trece printr-o perioada extrem de grea. Pe langa presiunile venite din partea clubului Dinamo, dar si ale impresarei sale, Anamaria Prodan, mijlocasul mai are o mare durere pe suflet, care nu ii permite sa se concetreze 100% asupra carierei. Problemele mamei sale de sanatate, care par a avea din ce in ce mai greu rezolvare:

Dorin este extrem de apropiat de tatal sau, Ilie Rotariu
Dorin este extrem de apropiat de tatal sau, Ilie Rotariu

„Ei sunt o familie unita, iar Dorin este extrem de atasat de parintii sai. Nu ii iese din cuvant mamei si ar fi incapabil sa o supere in vreun fel. Dorina sufera de o boala dificila si are nevoie de o operatie, de tratament si de un regim alimentar strict. Toate aceste sunt destul de costisitoare, iar ei nu se descurca chiar minunat cu banii. Dorinei nu ii place sa se arate, se ascunde de fiul sau cat poate de mult, chiar si atunci cand o doare ceva. Vrea ca nimic sa nu ii atraga atentia. Insa Dorin este un baiat inteligent, isi da seama de niste lucruri si se consuma„, a declarat un apropiat al familiei Rotariu, pentru CANCAN.ro.

Contactata de reporterul CANCAN.ro, Dorina Rotariu a recunoscut ca are probleme de sanatate, insa nu a dorit sa dea amanunte legate de acest subiect, nedorind sa inspire mila. Este o femeie puternica, sigura pe ea, a carei mare dorinta este aceea de a-si vedea fiul jucand la o echipa puternica din strainatate: “Am emotii foarte mari pentru diseara. Este un meci mare pentru fiul meu, in care va avea ocazia sa arate ce poate. M-am rugat toata ziua, sunt cu sufletul cat un purice. Este adevarat, am probleme de sanatate, dar sunt sigura ca Dumnezeu le rezolva pe toate. Sper ca Dorin sa uite de presiunea la care a fost supus in ultima vreme, dar si de orice alta problema, iar diseara sa se concentreze asa cum trebuie asupra meciului”, a declarat mama lui Dorin Rotariu, pentru CANCAN.ro.

 

A creat un scandal monstru in fotbalul romanesc!

Dorin mai are contract inca trei ani cu Dinamo Bucuresti
Dorin mai are contract inca trei ani cu Dinamo Bucuresti

Pana la inceputul acestei luni, Dorin Rotariu a fost impresariat de fratii Becali, cei care l-au si adus la Dinamo. Dupa ce acestia au fost condamnati in „Dosarul transferurilor” si incarcerati, pustiul de numai 18 ani a fost contactat de multi impresari, pentru care talentu sau reprezenta o mina de aur. In cele din urma, Anamaria Prodan a fost cea care a reusit sa semneze un contract de impresariere cu Dorin, iar alegerea a fost luata de mama lui. Ionut Negoita nu a fost deloc de acord ca sotia lui Reghecampf sa reprezinte un jucator al lor, cerandu-i lui Dorin sa rezilieze contractual semnat. Surpriza insa. Pentru a anula documentul, Negoita trebuie sa ii plateasca Prodancai o clauza de 500.000 de euro:

anamaria prodan

Am avut o luna foarte grea, in care s-au facut foarte multe presiuni asupra mea si am avut multe decizii de luat. Nu am vrut sa ii tradez pe domnii Becali. Insa, dupa ce au patit necazul, trebuia sa ma gandesc si la baiatul meu. Am ales-o pe Anamaria Prodan pentru ca o stiu de multi ani, suntem prieteni de familie. Toate astea m-au afectat enorm. In urma unor discutii, am decis ca fiul meu sa ramana inca trei ani la Dinamo. Domnul Negoita ne-a pus la dispozitie un apartament cu trei camere, insa nu ne-am mutat inca, de abia acum se mobileaza. Am mai primit o masina, cu care il duc si il aduc pe Dorin de la antrenamente. Salariul il va mari de abia din vara, asa cum era stabilit”, ne-a mai spus Dorina Rotariu.

Intre doua antrenamente, toceste pentru bacalaureat!

Dorin Rotariu

Elev in clasa a XII-a, mijlocasul lui Dinamo se pregateste intens pentru un alt examen important din viata lui, cel de bacalaureat, pe care Dorin il va sustine in toamna. Nu este un elev model si nici nu are mult timp pentru a toci, insa il ajuta faptul ca retine foarte usor informatiile. Asa ca, intre antrenamentul de dimineata si cel de dupa amiaza, pustiul minune mai pune burta si pe carte: “Nu se duce des la scoala, dar profesorii inteleg situatia si sunt ingaduitori. Insa este la zi cu materia, eu am grija ca el sa aiba toate notitele. Merge la scoala atunci cand are lucrari ori teze. Nu este usor nici pentru el. Vine rupt de oboseala de la antrenament, iar eu il pun la birou si incep sa ii dau lucrare. Nu oricine ar rezista in ritmul asta. Dorin stie insa cat de important este acest exament pentru el, asa ca face eforturi mari”, ne-a mai spus femeia.

 

Nu vrea sa auda de fete!

Desi este la varsta la care majoritatea baietilor deja schimba iubitele in fiecare saptamana, Dorin Rotariu nu se gandeste decat la fotbal: ”Nici nu vrea sa auda de fete. Imi spune ca nu are el timp si chef de iubite. Dorin de abia are timp sa doarma, cand s-ar mai putea concentra si asupra unei fete? Atunci cand va dori sa fie cu cineva, trebuie neaparat sa o cunosc. Capitala are mirajul ei, iar femeile sunt foarte frumoase aici”, a declarat Dorina Rotariu, originara din Timisoara.

 

Urmarit diseara de patru echipe de top din Europa!

Dorin va juca diseara unul dintre cele mai importante meciuri din viata lui, cel cu Steaua. El se afla in primul 11 facut de Flavius Stoican pentru meciul de diseara si va fi urmarit din tribune de echipe precum Arsenal Londra, Fiorentina, VfB Stuttgart si Athletic Bilbao.

Claudia Balan

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Cât costă un kilogram din primele CĂPȘUNI româneşti, apărute deja în pieţe. Nu sunt chiar pentru orice buzunar
Cât costă un kilogram din primele CĂPȘUNI româneşti, apărute deja în pieţe. Nu sunt chiar...
FOTO. Cum a ajuns să arate Ileana Lazariuc, fosta noră a lui Țiriac, la 42 de ani!
FOTO. Cum a ajuns să arate Ileana Lazariuc, fosta noră a lui Țiriac, la 42...
Apariție INCREDIBILĂ: De la chelneriță, la IUBITĂ DE MILIONAR! Cine e cu adevărat românca Antonela, cucerirea fostului patron din fotbal
Apariție INCREDIBILĂ: De la chelneriță, la IUBITĂ DE MILIONAR! Cine e cu adevărat românca Antonela,...
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post la altul după ce au cunoscut celebritatea
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post...
Marilu Dobrescu rupe tăcerea despre „procedura secretă”. Dezvăluirile făcute au șocat o întreagă țară: „Cu fiecare injecție pe care ți-o faci, ai un strop de speranță”
Marilu Dobrescu rupe tăcerea despre „procedura secretă”. Dezvăluirile făcute au șocat o întreagă țară: „Cu...
Scene sfâșietoare la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce s-a întâmplat la cimitir, în timp ce sicriul cu trupul neînsuflețit al bărbatului era coborât în groapă?
Scene sfâșietoare la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce s-a întâmplat la cimitir, în timp ce...
Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi înscenat moartea ca să fie împreună cu amanta rusoaică la Moscova
Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi înscenat moartea ca să fie împreună cu...
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub podeaua din bucătărie o comoară
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub...
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
Au apărut primele imagini cu fiica lui Paris Hilton! „Nu m-am putut abține”. Ce anunț a făcut actrița odată cu postarea fotografiilor
Au apărut primele imagini cu fiica lui Paris Hilton! „Nu m-am putut abține”. Ce anunț...
"Mă simt ciudat să spun cu voce tare: Am cancer la creier". Reacția tulburătoare a...
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre ei doi: „Virginia, chiar nu mă șochează nimic în lumea asta, crede-mă.”
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre...
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
Investiţia de peste 1 miliard de euro pe care o fac arabii în România. Suma uriaşă e plătită de o companie a familiei conducătoare din Emirate
Investiţia de peste 1 miliard de euro pe care o fac arabii în România. Suma...
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
SWIPE-UL care epuizează bateria iPhone-ului. Mulți utilizatori fac acest gest
SWIPE-UL care epuizează bateria iPhone-ului. Mulți utilizatori fac acest gest
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
S-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi cunosc aproape toate iubitele, dar cu ea...”
S-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi cunosc aproape...
Cristina Demetrescu anunță noroc mare și schimbări pentru 5 zodii. Vine o perioadă neașteptată peste acești nativi până la sfârșitul lui aprilie
Cristina Demetrescu anunță noroc mare și schimbări pentru 5 zodii. Vine o perioadă neașteptată peste...
Fabrica din România care produce pe bandă rulantă. Produsele pe care românii le adoră se vând în toată țara și sunt mai bune decât cele din import
Fabrica din România care produce pe bandă rulantă. Produsele pe care românii le adoră se...
ITP 2024. OBLIGATORIU pentru toți șoferii care trebuie să facă inspecția tehnică periodică
ITP 2024. OBLIGATORIU pentru toți șoferii care trebuie să facă inspecția tehnică periodică
Bănică Jr şi Lavinia Pîrva, anunț neașteptat după 7 ani de relaţie: Am considerat că adevărul o să iasă la iveală!
Bănică Jr şi Lavinia Pîrva, anunț neașteptat după 7 ani de relaţie: Am considerat că...
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele interne
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele...
Halep, lovitură ISTORICĂ! A semnat. Anunțul venit chiar vineri, 19 aprilie
Halep, lovitură ISTORICĂ! A semnat. Anunțul venit chiar vineri, 19 aprilie
Restricții la o mare bancă din România. Cum vor fi afectați clienții
Restricții la o mare bancă din România. Cum vor fi afectați clienții
Smoothie poate crește riscul de DIABET, avertizează medicii nutriționiști. Care sunt alternativele
Smoothie poate crește riscul de DIABET, avertizează medicii nutriționiști. Care sunt alternativele
Ce studii are cea mai frumoasă femeie din România. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului ei: Doar două ore, în weekend!
Ce studii are cea mai frumoasă femeie din România. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului...
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou fenomen
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
Reacția furibundă a lui Alexandru Ciucu după ce s-a scris ca ar avea o amantă din timpul căsniciei cu Alina Sorescu:
Reacția furibundă a lui Alexandru Ciucu după ce s-a scris ca ar avea o amantă...
Ce salariu ar primi chefii Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu de la Pro TV. Suma pentru care a lăsat în urma „Chefi la cuțite”
Ce salariu ar primi chefii Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu de la Pro TV. Suma pentru...
Peștele ieftin și bogat în vitamina D pe care îl găsești în toate supermarketurile din România. Nutriționistul Cristian Mărgărit îl recomandă: ”Este un miracol pentru imunitate”
Peștele ieftin și bogat în vitamina D pe care îl găsești în toate supermarketurile din...
Gigantul care deschide o nouă fabrică în România. E aproape de București, oferă 200 de locuri de muncă
Gigantul care deschide o nouă fabrică în România. E aproape de București, oferă 200 de...