Un arbitru de handbal de la noi, victima unei TENTATIVE de OMOR. Ce a păţit DIANA FLORESCU? „Motorul maşinii a bubuit”

Publicat: 16/06/2016 | 17:17
Un arbitru de handbal de la noi, victima unei TENTATIVE de OMOR. Ce a păţit DIANA FLORESCU? „Motorul maşinii a bubuit”

Una dintre cele mai respectate arbitre internaţionale de de handbal, Diana Florescu, a fost victima unui incident nefericit în urmă cu câteva zile.
 

După ce a arbitrat semifinala CSM Bucureşti – CSM Ploieşti (scor 20-18), Diana s-a urcat în maşină pentru a merge spre Târgovişte, fost ţinta unui atac, mai ceva ca într-un film de acţiune. Mai exact, toba de eşapament a fost înfundată cu spumă poliuretamică, folosită în general la geamurile de termopan, scrie prosport.ro.  ”Norocul Dianei Florescu a fost că toba a fost foarte bine etanşată, altfel monoxidul de carbon ar fi pătruns în interiorul maşinii, iar viaţa ei ar fi fost în pericol!”, a spus un a declarat o sursă.

 Pe camere nu s-a văzut autorul atacului

După incidentul respectiv, arbitrele au căutat camere video care să fi înregistrat momentul în care maşina Dianei Florescu a fost ţinta atacului. Imaginile găsite nu le-au ajutat însă foarte mult să identifice autorul. În parcare, autovehicol arbitrei a fost ”acoperit” de o maşină de salvare, care a fost folosită ca un fel de paravan pentru autorul atacului. Pentru că nu au avut probe, Stoia şi Florescu nu au mai făcut plângere la poliţie. ”Era greu să demonstreze cine a recurs la un asemenea gest, astfel că n-au mai vrut să aducă poliţia la sală. Se făcea o tevatură şi mai mare, s-ar fi luat amprente de la toată lumea din sală, probabil că turneul ar fi fost dat peste cap”, scrie Prosport.

Citește și...