SPP-iştii sunt disperaţi de când Popescu Tăriceanu merge prin oraş cu motoreta. Şeful Senatului şi-a ”terorizat” gărzile personale!

Publicat: 28/07/2016 | 00:00

Şeful Senatului le-a dat nişte bătăi de cap SPP-iştilor din garda personală, pe care a reuşit să-i piardă în trafic. De fapt, mai mult ei pe el.

Un preşedinte hai-hui / Vrei să-l iei şi uite-l, nu-i

În situaţia de faţă, iată că funcţia de Preşedinte al Senatului poate fi una destul de distractivă. Faptul că ai dreptul la escortă cu SPP-işti e doar unul dintre numeroasele privilegii. Distractivitatea este jocul “de-a v-ati ascunselea” cu dispozitivul de pază :)!

Privilegiu de care ”Tări” profită din plin, că aşa este cu demnitarii – mai ales când vorbim de nr. 2 în Statul român. Prezent ieri seară la o întâlnire amicală din zona de nord a Capitalei, Tăriceanu a plecat cu motoreta în trombă şi a reuşit să piardă urma SPP-iştilor care mergeau cu un BMW, din care ar trebui să-l protejeze. Cu condiţia să ruleze în imediata proximitate…

Puşi în faţa perspectivei concedierii (să-ţi pierzi “obiectivul” e chestiune neplăcută pentru orice gardă personală), SPP-iştii au călcat pedela de acceleraţie aşa cum îşi calcă Tăriceanu duşmanii politici. Au orbecăit pe străduţe, au trecut, săracii, pe roşu, după ce au depăşit ditai coloana de maşini, totul de disperare că şi-au pierdut “obiectivul” şi că cineva l-ar putea găsi pe acesta ucis de Isis sau, mai grav, trântit de curajul personal într-o curbă mai strânsă pe care a vrut să o ia ca atunci când era tânăr. În imagini se vede, spre exemplu, cum este forjat BMW ul bleumarin, care scotea un fum negru gros din cauza accelerării puternice.

Nu ne-am mira ca jucăuşul Călin să fi scăpat intenţionat de SPP-işti, ca să le arate ce bine se pricepe pe două roţi sau măcar să se distreze. E posibil orice.

Ana Manole