Starea artistului este foarte grava! Ce a declarat Cotabita cu putin inainte de a face preinfarct! “Ma simt foarte…”

Publicat: 08/05/2015 | 16:54
Starea artistului este foarte grava! Ce a declarat Cotabita cu putin inainte de a face preinfarct! “Ma simt foarte…”

Gabriel Cotabita a fost astazi la un pas de moarte. Cantaretul se afla in sala de forta a unui hotel din Bucuresti, in timpul unui antrenament, cand a lesinat si nu s-a mai ridicat. Acum, e internat la Terapie Intensiva, iar medicii l-au stabilizat.

Un angajat al hotelului l-a vazut si a incercat sa il ridice, insa si-a dat imediat seama ca starea lui este grava. Cantaretul venea foarte des in sala de forta a acestui hotel de lux, iar azi, in jurul ore 13:00, s-a urcat pentru 15 minute pe banda si a alergat, asa cum facea de obicei.

In momentul in care s-a indreptat pentru a-si continua antrenamentul de brate. Atunci a facut un stop cardiorespirator, iar medicii de la SMURD, care au ajuns foarte repede, l-au resuscitat timp de 25 de minute.

Iubita lui Gabriel (foto dreapta) a venit de indata la spital
Iubita lui Gabriel (foto dreapta) a venit de indata la spital

In jurul ore 16:00, actorul a fost scos de la tomograf, iar medicii au fost sceptici, initial, in ceea ce priveste starea sa de sanatate. Se pare ca, intre timp, artistul a raspuns pozitiv tratamentelor: „Acum l-au stabilizat si i se fac toate investigatiile. E pe maini bune, medicii se ocupa de el”, ne-a declarat o sursa din anturajul artistului.

 

Fiicele lui Gabriel Cotabita erau foarte ingrijorate
Fiicele lui Gabriel Cotabita erau foarte ingrijorate

„Sunt foarte bine si ma bucur de viata”

 

Cu doar doua ore inainte sa faca acest preinfarct, Gabriel Cotabita s-a intalnit cu jurnalistul Radu Buzaianu. Solistul era binedispus, ca de obcei, si nimic din starea lui nu a tradat ceea ce s-a intamplat ulterior, asa ca fostul a fost unul imens pentru jurnalist: „M-am vazut cu el, era bine, mi-a spus ca se bucura de viata si ca se duce la sala”, ne-a declarat Buzaianu.

CITESTE SI 

Prima reactie a uneia dintre fiicele lui Gabriel Cotabita, dupa ce artistul a suferit stop cardio-respirator!

Ea este iubita lui Gabriel Cotabita cu 30 de ani mai tanara! Vezi aici imagini cu focoasa blondina!

Problemele cu inima l-au obligat sa renunte la tutun si la alcool

In ultimii ani, Gabriel Cotabita a devenit adeptul unui stil de viata sanatos, excluand total alcoolul si tutunul din „meniul” sau zilnic.

cotabita

Multi s-au intrebat de ce a recurs la toate astea, insa artistul a fost destul de secretos: „Cei din jurul lui stiu ca avea probleme cu inima. A fost obligat sa renunte la tigari si la bautura. El, in ultimii ani, facea foarte mult sport si manca foarte sanatos, tocmai ca sa previna riscul unui infarct”, a declarat un apropiat al lui Cotabita, pentru CANCAN.ro.


Dana Enache, Daniel Ciuta