Stenograme incendiare în dosarul ambulanțierilor de la Corabia, acuzați că furau motorină din salvări. “Bă, aveți grijă, că aici sunt mulți mâncători de c$#&t!”

Publicat: 10/12/2018 | 14:07

Magistraţii Judecătoriei Corabia au decis, luni, să menţină controlul judiciar pe 60 de zile pentru cei 13 angajaţi ai ambulanţei din localitate, dar şi interdicţia ca aceştia să se întoarcă la serviciu.  (Angajează-te și câștiga 10.000$ lunar!) 

Instanţa a ridicat interdicţia ambulanţierilor de a părăsi localitatea, înlocuind-o cu cea a părăsirii ţării.  (Ia-ți mașina visurilor tale în doar câteva luni!)

Concurs la ambulanță, pe 28 decembrie

Între timp, Serviciul de Ambulanţă Judeţean (SAJ) a luat decizia scoaterii la concurs a posturilor, „până la întoarcerea titularului”. (VEZI AICI: AMBULANŢA CORABIA A RĂMAS FĂRĂ ANGAJAŢI: 13 SALARIAŢI, SUB CONTROL JUDICIAR DUPĂ CE AR FI FURAT DIN COMBUSTIBILUL SALVĂRILOR)

Concursul se va desfăşura pe 28 decembrie, proba scrisă, şi pe 4 ianuarie, proba orală, candidaţii trebuie să aibă curs de ambulanţieri şi să deţină permis de conducere de şofer profesionist de minimum trei ani.  (Studio de videochat București oferă salariu garantat!) 

Șoferii au încercat să o țină la distanță pe asistenta care îi reclamase: “Până la urmă îi dăm teroare”

Între timp au apărut şi stenogramele în care, potrivit unor discuţii între angajaţii de la Serviciul de Ambulanţă Corabia, cea care i-a “turnat” pe şoferi este o asistentă medicală care era în conflict cu cei 13 şoferi. În momentul în care au început controalele, potrivit stenogramelor, şoferii s-au speriat şi au încercat să o ţină la distanţă pe asistenta care îi reclamase. (Cât câștigi la un studio de videochat din București)  

Furtul ar fi durat de trei ani

Angajații Ambulanţei Corabia sunt acuzaţi că, timp de aproape trei ani, ar fi furat în mod repetat combustibil de la autosanitare, poliţiştii desfăşurând percheziţii la locuinţele lor şi la sediul unităţii medicale, în luna august. În urma perchezițiilor din lumea august, au fost ridicate  mai multe bidoane cu motorină, în vederea  continuării cercetărilor. (CITEȘTE ȘI: ACUZAŢII DE UCIDERE DIN CULPĂ PENTRU AMBULANŢIERII DIN CORABIA)

 

Citește și...