Stewardesa s-a întors în viaţa cântăreţului! A iertat-o după ce îl părăsise înaintea nunţii!

Publicat: 21/07/2016 | 22:22

Cezar Ouatu (36 ani) este unul dintre cei mai râvniţi bărbaţi din showbiz. Artistul a trăit o frumoasă poveste de dragoste cu Andreea Petria (28 ani),  cea care anul trecut l-a lăsat cu ochii în soare chiar înaintea nunţii.

”Mă-ntorc la tine, iar şi iar…”, se pare că e fraza preferată a lui cântăreţului, deoarece CANCAN.ro, site-ul nr 1 din România, vă prezintă imagini venite pe pont@cancan.ro, cu Cezar Ouatu în compania blondei stewardese la un restaurant din Capitală. Se pare că artistul a iertat-o pe Andreea pentru ceea ce i-a făcut şi au revenit la relaţiile bune de odinioară.

Cezar Ouatu a iertat-o pe iubita stewardesă, Andreea, care l-a părăsit înaintea nunţii.
Cezar Ouatu a iertat-o pe iubita stewardesă, Andreea, care l-a părăsit înaintea nunţii.

Nu ştim dacă sunt din nou iubiţi sau au rămas prieteni foarte buni, însă ceea ce ştim sigur este că Cezar o apreciază foarte tare pe stewardesă şi îi este recunoscător pentru multe lucruri.

În relaţia noastră, dragostea adevărată s-a impus în timp, indiferent de distanţe,”furtuni, ploi”. Ea a fost imaginea companiei naţionale aeriene, iar iubirea a fost şi este mai presus de orice. Ne-am cunoscut la Ploieşti, atunci când ea  era încă la liceu. Mi-a fost alături în momentele grele. Eu poate am avut pierderile mele pe drumul relaţiei noastre, dar ea a ştiut să iubească şi să creadă în această relaţie. În ziua de astăzi sunt mai rare femeile care să te iubească necondiţionat şi să-ţi fie alături”, se confesase Cezar apropiatilor, înainte să fie părăsit.

Cezar şi Andreea, poveste de dragoste  cu nabădăi

Povestea de dragoste dintre Cezar şi Andreea Petria a durat timp de aproape cinci ani. Relaţia lor s-a răcit la începutul anului 2012, când Cezar  s-ar fi îndrăgostit de soprana Angela Gheorghiu, care-i putea oferi o carieră frumoasă. La aceasta a mai contribuit şi faptul că blonda, fiind angajata unei firme de transport aerian a unei ţări arabe, a fost mai mult plecată din ţară. În acest timp, Cezar locuia la Milano şi a încurajat-o să-şi urmeze drumul. După ce s-a produs ruptura dintre ei, reprezentantul României la Eurovision pare că nu a putut s-o uite pe Andreea. Cei doi nu au întrerupt legătura nici măcar în perioada în care contratenorul s-ar fi iubit cu Angela Gheorghiu. La începutul anului trecut între cei doi s-a reaprins din nou flacăra.

Andreea este stewardesă la una dintre cele mai mari companii din Emiratele Arabe.
Andreea este stewardesă la una dintre cele mai mari companii din Emiratele Arabe.

A cerut de soţie anul trecut, în timpul unei emisiuni

Artistula decis să facă pasul cel mare în timpul emisiunii „Te cunosc de undeva”, după ce l-a interpretat magistral pe Michael Jackson. Ulterior, pe scenă a venit şi iubita lui, chemată de prezentatorul show-ului, iar Ouatu s-a pus în genunchi şi a cerut-o în căsătorie. Momentul a fost foarte neaşteptat şi i-a făcut pe toţi cei prezenţi să plângă de emoţie. Tânăra a spus ”da” şi s-a retras, zâmbind şi privindu-şi mereu inelul de logodnă.

Ceasurile, una dintre pasiunile cântăreţului

Puţini ştiu că Cezar are o slăbiciune pentru ceasuri. Contratenorul deţine o colecţie impresionantă, una cu o valoare de peste 50.000 de euro.

Mi-a plăcut întotdeauna să investesc în mine. Nu am putut niciodată să strâng bani la ciorap, să fiu zgârcit, mai ales cu mine. Îmi plac maşinile puternice, îmi place luxul, îmi plac hainele, însă recunosc că am o adevarată pasiune pentru ceasuri. Am şi cumpărat destule. Le consider importante pentru un bărbat, îţi arată o parte a personalităţii„, a spus artistul, în urmă cu ceva vreme.

Citește și...