Subiectele de la MATEMATICA si ISTORIE de la BAC! Vezi cati elevi au sustinut azi cel mai important examen din viata lor

Publicat: 02/07/2014 | 11:49

Bacalaureatul din sesiunea iunie-iulie de anul acesta continua, miercuri, cu proba scrisa obligatorie a profilului, pe care absolventii profilului real o vor da la matematica, iar cei de la uman, la istorie.

145.625de elevi s-au inscris la proba obligatorie de profil, dintre care 107.439 la matematica, iar 38.185 la istorie.

Probele scrise la BACALAUREAT au inceput luni, cu proba de limba si literatura romana, pentru care au fost pregatite doua tipuri de subiecte – unul pentru absolventii profilului real si un altul pentru cei de la uman.

SUBIECTELE la matematica

Marti a avut loc proba scrisa de limba si literatura materna, iar vineri se va desfasura cea la alegere a profilului si specializarii (geografie, biologie, chimie, fizica, economie, informatica, sociologie, filosofie, logica sau psihologie).

Rezultatele vor fi afisate in 7 iulie, pana in ora 12:00. In aceeasi zi, vor putea fi depuse contestatii bacalaureat (intre orele 12:00 – 16:00), care vor fi solutionate in perioada 8 – 10 iulie. Rezultatele finale vor fi anuntate la 11 iulie.

SUBIECTELE la istorie

Rezultatele finale BACALAUREAT 2014 vor fi afisate pe edu.ro.
Examenul se desfasoara in 527 de centre de examinare.

Vezi aici subiecte!

D.C.

Citește și...