Super-exclusivitate. Am intrat în garderoba lui Fuego! A plătit şi 1.000 € doar pentru o…

Publicat: 21/11/2016 | 00:00

A reuşit să pătrundă în sufletele tuturor românilor cu melodiile lui şi are cel mai frumos brad de Crăciun. Dar că a devenit şi un fel de "icon fashion", la asta nu s-ar fi aşteptat nici măcar Iulia Albu. Vorbim despre Paul Surugiu – Fuego, care mai nou păşeşte pe scenă într-o pereche de pantofi de firmă, Dolce & Gabbana. Despre preţul lor vă spunem doar că nu oricine şi-i permite. Şi pentru că bradul ştim că i-l împodobeşte mama, am aflat şi cine îl îmbracă. Iată noile piese de lux din garderoba lui Fuego. (Cosmetice şi toate parfumurile noi LA SUPER REDUCERI ZILELE ACESTEA CA DE BLACK FRIDAY, pe Parfumeria.ro - siteul de shopping nr. 1 al vedetelor)


 

În spectacolele lui Paul Surugiu – Fuego, muzica se îmbină cu ţinutele ca la prezentările de modă haute couture. Artistul Paul Surugiu şi-a schimbat în ultima perioadă stilul iar în garderoba lui sunt acum şi branduri de top. Cum ar fi pantofii de lac cu fundă din catifea, Dolce Gabbana, al căror preţ, la momentul lansării colecţiei, a fost de o mie de euro. Dar, ca orice artist care îşi respectă milioanele şi milioanele de fani, nimic nu e prea scump atunci când ţine la imagine.

“Eu nu sunt cine ştie ce reper în materie de modă. Dar îmi place să fiu elegant pe scenă, îmi place să ştiu că ceea ce port mă avantajează şi se potriveşte cu imaginea şi repertoriul meu. Cred că asta e o formă de respect pentru publicul meu care vine să vadă spectacolele mele. Hainele de spectacol sunt o investiţie şi au în permanenţă legătură cu ideea concertelor mele. Am purtat tot felul de ţinute şi mi-a plăcut să experimentez din punctul acesta de vedere de la diverse pelerine până la haine cu lumini şi broderii. De vreo patru ani sunt pe mâna doamnei Doina Levinţa, unul dintre cei mai mari designeri pe care îi are România.”, a mărturisit artistul în cadrul Emisiunii CANCAN.RO.

Paul urcă acum pe scenă şi în ţinute smart casual. Sacouri în culori vii şi câteva brăţări la modă. Nu vrea să arate ca o sorcovă dar nici ca un brad împodobit.

„Moda este despre cum te simţi bine în ce porţi, şi despre atitudine. Vreau să vă spun că brăduţi n-am purtat încă… asta pentru că tot se apropie sezonul glumiţelor pe seama cântecului.”, a mai spus Paul Surugiu.

Citește și...