Surpriză! Cu ce maşină au venit să o ia pe Simona Halep de la aeroport, după înfrângerea dramatică de la Australian Open

Publicat: 29/01/2018 | 11:40

Simona Halep a ajuns, luni dimineaţă, în România! Tenisemena a fost aşteptată la aeroport de tatăl ei, dar şi de o mulţime de fani, care au întâmpinat-o cu ropote de aplauze şi buchete impresionante de flori. Halep a fost condusă acasă cu un bolid de lux, în care să aibă tot confortul şi să nu resimtă stresul ultimelor zile.

Simona Halep a revenit, luni dimineaţă, în ţară, reîntoarcerea fiind una plină de emoţii. Tenismena a fost aşteptată la aeroport de tatăl ei, jurnalişti şi fani care au întâmpinat-o cu aplauze, flori şi vorbe de încurajare.

Sportiva s-a strecurat în grabă printre jurnalişti, grăbindu-se să ajungă la maşina care o aştepta pregătită în parcare. Halep a fost luată de la aeroport cu o limuzină de lux, un  Mercedes C class al cărui preţ de pornire e de 36.000 de euro.

”Trei întrebări şi plec! Sunt epuizată, trebuie să fac nişte teste pentru accidentările pe care le am. Carolina a jucat foarte bine şi a meritat să câştige. Am mai fost aproape de un trofeu de grand slam, bineînţeles că este trist că nu am putut să câştig, dar viaţa merge înainte, e doar un meci de tenis şi sper la următoarea finală, dacă voi ma avea ocazia să o joc, să câştig. Vă mulţumescTata, unde-i mama?”, au fost cele câteva cuvinte adresate de Simona Halep pe aeroport, inainte de a ajunge la maşină.

Citește și...