Surpriza de la miezul noptii! Cadoul primit de Bianca Dragusanu care a nascut zeci de controverse: „E de la Cristea?”

Publicat: 04/04/2014 | 11:26

Bianca Dragusanu, fosta Slav, si-a facut un obicei din a posta pe pagina ei de Facebook cadourile pe care le primeste. Asa a facut si la miezul noptii, cand a impartasit cu fanii ei un buchet de lalele.

Fara sa precizeze cine este persoana care s-a gandit la ea in miez de noapte, Bianca si-a postat pe Facebook o imagine in care apare in masina, cu un buchet de lalele rosii in mana.

Evident, admiratorii roscatei au incercat sa ghiceasca ce barbat a facut acest gest, multi fiind de parere ca Adi Cristea este „misteriosul”. „Iar ti-a trimis Cristea flori”, i-a scris un prieten virtual.

bianca dragusanu

Cristea adora sa-i faca cadouri

Si totusi, nu ar fi de mirare daca chiar fotbalistul i-ar fi daruit roscatei flori, avand in vedere ca a mai facut-o in repetate randuri. Dupa cum Bianca a recunoscut, Cristea i-a umplut camera de trandafiri de Revelion, iar cand ea a fost in Dubai i-a trimis acolo un buchet imens. De fiecare data, ea a acceptat florile, desi era maritata cu Victor Slav.

Cristea i-a trimis fostei iubite un cadou, anul trecut, in Dubai
Cristea i-a trimis fostei iubite un cadou, anul trecut, in Dubai

bianca

Citeste si:

Secvente socante cu Cristea, o blonda si-o roscata, dupa mult alcool! Le-a pipait obraznic pe sani, apoi le-a ajutat sa vomite!

BOMBA ANULUI! Decizie SOCANTA luata de Bianca Dragusanu si de Adrian Cristea! Un prieten i-a dat de gol: „SE CASATORESC!”

INCREDIBIL! Se impaca Bianca Dragusanu cu Adrian Cristea!? Ce plan ascuns avea roscata cand era cu Victor Slav

C.V.

Citește și...