Surpriza de proportii pentru fanii trupei t.A.T.u! Fetele se reunesc pentru a canta la „Vocea Romaniei”

Publicat: 21/11/2012 | 19:46
Surpriza de proportii pentru fanii trupei t.A.T.u! Fetele se reunesc pentru a canta la „Vocea Romaniei”

Trupa t.A.T.u se reuneste pentru a canta la "Vocea Romaniei". Evenimentul marcheaza 10 ani de la lansarea pe piata al albumului "200 km in the Wrong Lane".

Evenimentul va avea loc pe 11 decembrie 2012 in cadrul show-ului „Vocea Romaniei”, faza finala. t.A.T.u. vor canta doua dintre cele mai mari hituri ale trupei: “Not Gonna Get Us” si “All The Things She Said”.

In anul 2002, trupa t.A.T.u. cucerea toate topurile muzicale cu piesele de pe albumul „200 km/h in the Wrong Lane”, devenind prima trupa din Europa de Est care a reusit sa obtina discul de platina in toate limbile pamantului. Mai mult, albumele trupei s-au vandut in peste 6 milioane de exemplare, t.A.T.u. devenind astfel cea mai remarcabila trupa a Rusiei.

La 10 ani de la debutul pe piata al albumului care le-a facut faimoase, cele doua componente ale trupei isi doresc sa reediteze succesul si lanseaza o editie speciala a discului „200 km/h in the Worng Lane”, care va include si piese in premiera si remixuri ale celor mai cunoscute hituri”.

Ionut Chiperi

Citește și...