Tânăra rănită în accidentul înfiorător din Oradea se zbate între viaţă şi moarte: „Să ne rugăm ca fetiţa ei să nu rămână fără mamă”. Anunţul făcut de medici

Publicat: 09/01/2018 | 16:56
Tânăra rănită în accidentul înfiorător din Oradea se zbate între viaţă şi moarte: „Să ne rugăm ca fetiţa ei să nu rămână fără mamă”. Anunţul făcut de medici

Orădeanca accidentată în prima dimineaţă a acestui ancontinuă războiul luptă să trăiască. Unul dintre medicii care se ocupă de Alina Fekete a făcut dezvăluiri despre starea de sănătate a supravieţuitoarei incidentului grav.

Alina Fekete a fost supusă luni unei intervenţii chirurgicale pentru tratarea unei fracturi la un picior, potrivit bihon.ro. Mai mult, unul dintre doctorii care o monitorizează a spus că mâine, ea va intra din nou în sala de operaţii. Specialiştii o vor opera la o mână. Ulterior, în funcţie de evoluţia stării de sănătate a pacientei, ar urma să fie operată şi la celălalt picior.

Pacienta este stabilă şi este monitorizată de o echipă complexă de medici, inclusiv neurologi, care, din păcate, sunt încă foarte rezervaţi într-un pronostic medical.

Zeci de prieteni şi cunoscuţi i-au transmis câte un mesaj de încurajare Alinei.

“Prieteni, haideţi să ne rugăm ca Alina să supravieţuiască din cumplitul accident… ca fetiţa ei să nu rămână fără mamă. Dumnezeu să ii dea putere să fie întoarcă acasă lângă fetiţa ei. Dumnezeu să-l ierte pe Silviu”, “Sper din toată inima sa îţi revii, tu eşti o femeie puternica, trebuie sa învingi si de data asta! Cineva acolo sus te iubeşte! Lupta Alina, arată că eşti o învingătoare”, “Dumnezeu să te ocrotească, te purtăm în rugăciuni, ca să-ţi dea vindecare. Fii tare Alinuţa, cum ai fost de fiecare dată”, “Speram să nu fie vorba despre tine. Dumnezeu e mare! Iar tu esti puternică şi trebuie sa fii bine pentru Ada! Nu îmi vine sa cred, îmi pare atât de rău pentru Florin. Dumnezeu sa îl ierte… îmi amintesc şi acum că ne-am întâlnit pe scara şi erai atât de încantată că vei petrece revelionul la Armonia cu Florin…. el l-a pupat pe Luca şi l-a luat în braţe şi a zis: mi-a fost dor de tine, Puţă. ce e viaţa omului??!! Doamne ai grija de Alina să treacă cu bine peste această încercare, iar pe Florin să îl ierte şi să-l odihnească!” sunt patru dintre mesajele lăsate de prietenii tinerei mame.

Văeamintim că în dimineaţa zilei de 1 ianuarie, Florin Silviu Dărăban şi-a pierdut viaţa, iar Alina Fekete a fost grav rănită în urma unui accident produs pe Şoseaua Borşului.

“În timp ce conducea un autoturism, nu a adaptat viteza de deplasare la condiţiile de drum, astfel că, la intrarea în sensul giratoriu, a pierdut controlul asupra direcţiei, autoturismul a părăsit partea carosabilă şi s-a lovit de un stâlp de înaltă tensiune de pe partea dreaptă a direcţiei sale de deplasare”, a precizat comisar IPJ Bihor, Alina Dinu, potrivit sursei citată mai sus.

Citește și...